• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

31.03.2024

15:12

Ovde su nekada živeli najpopularniji sportisti! Dom Novaka Đokovića će sve iznenaditi!

Reuters/printscreen

Ostali sportovi

Ovde su nekada živeli najpopularniji sportisti! Dom Novaka Đokovića će sve iznenaditi!

Podeli vest

Nakon što su stekli bogatstvo i slavu, neki od najpopularnijih sportista su odlučili da svoj život promene iz korena, počevši od kuće. Može se primetiti da se Novak Đoković, Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Lebron Džejms i ostali nisu rodili kao milioneri, ali su tokom karijere to postali.

Put do uspeha nije isti za svakoga i često uključuje razne izazove, padove i uspone. Mnogi kreću od skromnih početaka i postepeno grade svoj put ka vrhu.

Na Instagram stranici "Pubitisport" koja se bavi zanimljivostima iz sportske sfere, pojavile su se fotografije starih i novih domova mnogih poznatih sportista među kojima je i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Pubity Sport (@pubitysport)

Reči nisu potrebne, jer slike sve govore. Naime, u objavi su domovi portugalske zvezde Kristijana Ronalda, poznatog boksera Majka Tajsona, fudbalera Inter Majamija Lionela Mesija, teniserke Serene Vilijams, golf igrača Eldrika Vudsa, američkog kvoterbeka Patrika Mahomsa, legendarnog košarkaša Lebrona Džejmsa i srpskog asa Novaka Đokovića.

Jasno je da su svi karijeru započeli iz skromne sredine, te su napornim radom i trudom svoje oronule kuće i stanove u predgrađu zamenili ogromnim luksuznim vilama koje odišu bogatstvom. 

Kada se uzme u obzir da su svi gore navedeni u samom vrhu svoje branše, to jest sporta kojim se bave, onda ne treba da čudi raskoš u kojoj provode retko slobodno vreme.

Podsećamo, prilikom dolaska u Sjedinjene Američke Države, Lionel Mesi je imao posebne zahteve za dom koji će mu biti dodeljen, pa su čelnici Intera superstaru iz Argentine omogućili čitavu jednu zgradu za uživanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija