• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

10.06.2024

10:36

Je*em mu mater! Angelina poludela, Italijani zviždali (VIDEO)

Starsportphoto©

Ostali sportovi

Je*em mu mater! Angelina poludela, Italijani zviždali (VIDEO)

Podeli vest

Srpska atletičarka Angelina Topić (18) žestoko se iznervirala tokom Evropskog prvenstva u Rimu!

Angelina je osvojila srebrnu medalju na kontinentalnom šampionatu na otvorenom u skoku uvis, gde je preskočila neverovatnih 197 centimetara.

Međutim, nije joj bilo nimalo lako da do odličja dođe. Pored žestoke konkurencije, problem su joj pravili i organizatori.

Više puta se odlagao njen prvi skok na visini koja joj je donela srebrnu medalju iako je ona bila spremna na borilištu.

 

 

Početak drugih disciplina i spikeri koji su najavljivali nikako nisu dali Angelini da skoči zbog čega je žestoko opsovala.

"Je*em mu mater", viknula je Angelina, a publika na stadionu "Olimpiko" je zviždala sudije.

Uprkos problemima, uspela je Topićeva da preskoči 197 centimetara, a ispred ćerke naših čuvenih atletičara, Dragutina i Biljane Topić, u italijanskoj prestonici našla se samo Ukrajinka Jaroslava Mahučik, sa preskočenim 201 centimetrom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija