• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

10.06.2024

13:52

Roditelji eksplodirali! Mama i tata vrište, skaču, plaču... Evropa bruji o Srpkinji (VIDEO/FOTO)

Instagram

Ostali sportovi

Roditelji eksplodirali! Mama i tata vrište, skaču, plaču... Evropa bruji o Srpkinji (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Evropa priča o mladoj Srpkinji Angelini Topić, koja je osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu u skoku uvis, a u centru pažnje su i njeni roditelji.

Bronzana sa prošlog prvenstva Evrope Angelina u Rimu je finalu skočila 1,97 metara i okitila se medaljom. 

Pobrinula se Angelina da je sportska Evropa zapamti, posle nebeskog skoka zasuzile su oči, a na tribinam je bila ludnica. Tada Dragutin, takođe evropsko šampion, od sreće i ponosa skakao je i vrištao. Mama Biljana, naša troskokašica, nije mogla da sakrije suze, pokrila je lice i obuzele su je emocije. 

Pogledajte slavlje ponosnih roditelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Dodig (@dino_dodig)

 

Foto: Instagran

Dragutin i Biljana Topić

 

 

Angelina je bila ubedljivo najmlađa u finalu pošto će tek 26. jula proslaviti 19. rođendan.

- Morala sam da imam mnogo vere i čvrstu glavu. Uslovi nisu bili savršeni, jer nas je uhvatila kiša na pola takmičenja, što je većinu nas poremetilo. Ujednom trenutku sam poklekla, ali sam se iščupala iz jedne ne baš savršene situacije. Prezadovoljna sam, uspela sam, po nekim mojim standardima da ostvarim jak rezultat na velikom takmičenju - izjavila je Angelina posle velikog uspeha.

Foto: Instagran

Dragutin Topić

 

Foto: Instagran

Biljana Topić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija