• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

03.08.2024

21:54

Šta ti je, je*ote? Pogledajte raspravu Karija i Bogdana na tajm-autu (VIDEO)

printscreen

Ostali sportovi

Šta ti je, je*ote? Pogledajte raspravu Karija i Bogdana na tajm-autu (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije igra meč protiv Južnog Sudana na Olimpijskim igrama u Parizu, a jedan tajm-aut našeg tima bio je prilično žestok.

Bogdan Bogdanović je pogodio trojku u 20. minutu meča nakon što je Ognjen Dobrić bio odličan u odbrani.

Usledio je tajm-aut. Gledaoci kraj malih ekrana nisu imali priliku da ga vide od starta, ali kada je počeo prenos nakon reklama Bogdan Bogdanović je bio vidno nervozan i objašnjavao Svetislavu Pešiću.

"Ko je naš plej? Ja ne mogu da zovem i za mene i za njega i za ovoga i za onoga, zovi je*ote", pričao je Bogdan, a Kari je pokušavao da smiri situaciju.

 

 

"Prvo, ja uopšte nisam ni hteo da tebe opterećujem s tim", počeo je rečenicu Kari, a Bogdanović je rekao "ma jok", nervirao se i mlatio peškirom.

U pozadini se čuo Aleksa Avramović koji je pokušavao da smiri situaciju, jer se može pretpostaviti da je Bogdan na njega možda bio ljut, i govorio je "okej, sve je u redu, moja greška, moja greška".

Kari je potom upitao Bogdana dva puta: "Šta ti je bre, šta ti je je*ote?", a na tome se i završilo i nastavili su sa planovima za nastavak meča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 1 nedelju

Naša dva najbolja pleja evo sede kući. Jedan najuren, drugi neće da igra. Mislim na Stefana Jovića i Teodosića. Ovo što igra Vasa Micić je katastrofa. Sve na stranu, ali u samoj organizaciji napada je haotičan. Pored toga od Teodisića iz prošlogodišnje EL je i sporiji i slabiji i lošije igra odbranu. Ko ima oči, ko nije sklon da pada na otrcane fraze nepotkovane činjenicama i naravno onaj ko košarku prati ovo i vidi. Aleksa je odličan igrač, ali nije to onaj pravi pravcati plej. Dobrić, Gudurić, Marinković, Plavšić, Davidovac ...su igrači koji ničim igračkim nisu zaslužili da budu u timu. Davidovac je očajan bio u El, Dobrić gotovo da nije ni igrao u Virtusu, Gudurić već par godina jako loš ... Iz Zvezde po prikazanim igrama u sezoni poziv bar na širi spisak su zaslužili: Mitrović, Nedović i Teodosić. Iz Partizana: Avramović i Smailagić. Gde su: Lučić, Kalinić ali i Bobi (kakav bre Plavšić).? Idiotski selektirana ekipa, daleko od onog najboljeg što imamo a OI su u pitanju. Spor je kao Bobi i sva ta šuplja priča o piku...Vidim Milutinov je brži.? Ovako kako igraju odbranu svi naši centri može i Bobi koji je idealan za sekvence kad ti treba skok, visinka dominacija u napadu...Sve može da se skrpi kad se dobro osmisli, splanira i uigra...da ne ulazimo u detalje. Ono čudo totalno neupotrebljivo zvano Pokuševski je dobilo poziv.?

sledeća vest

Vesti

TV

Kursk nije bio glavni cilj! Rusija je jedina velesila u svetu koja ima strane tenkove na svojoj teritoriji!
Live TV

Kursk nije bio glavni cilj! Rusija je jedina velesila u svetu koja ima strane tenkove na svojoj teritoriji!

Međunarodni vojni forum traje još sutra. Veliki broj država je i te kako zainteresovan za ulaganje u svoju vojsku. Putin zadao zadatak vojnicima da oteraju neprijatelja iz Kurtske oblasti. Palestina računa na podršku Rusije, dok je Putin izrazio zabrinutost za eskalaciju sukoba. Donald Tramp i Ilon Mask su u najvećem fokusu u Americi. Na ove i sve druge važne svetske teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić ispred Centra za odgovorne medije i Sava Stambolić ispred Centra za društvenu stabilnost.

13.08.2024

22:27

Zelenski može biti ubijen očas posla! Jedno Putinovo obećanje čuva život predsednika Ukrajine! (VIDEO)
Live TV

Zelenski može biti ubijen očas posla! Jedno Putinovo obećanje čuva život predsednika Ukrajine! (VIDEO)

Oružane snage Ukrajine tvrde da kontrolišu oko 1000 kvadratnih kilometara ruske teritorije. Sa druge strane, Rusija govori od 450 do 500 kilometara kvadratnih. Ljudi koji ratuju na ukrajinskoj strani govore maternjim engleskim jezikom. Ovaj rat definitivno predstavlja sukob između Rusije i NATO-a. Na ovu temu u emsiji "Otvoreni studio" govorili su Bojan Borovčanin iz udruženja NIT-nacionalna inteligencija i Marina Galogaža, iz Društva sunarodnika Rusije. Uživo u program javio se i pukovnik u penziji Miroslav Španović, koji je komentarisao upad ukrajinskih snaga na teritoriju Rusije. Uživo u program javio se iz Moskve i prof. dr Boris Bratina sa katedre za Filozofiju koji je komentarisao atmosferu u čitavoj Rusiji.

13.08.2024

19:59

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!
Srbija

Horor, presušio vodozahvat Pustinjac! Majdanpek ostao bez vode?!

Građani Majdanpeka od danas pa do daljeg će biti bez vode za piće. Novi gradski vodovod ,,Pustinjac,, sa kojeg se vodom napaja veći deo žitelja grada Majdanpeka i selo Debeli Lug, ostao je bez dovoljnog dotoka vode , tako da je vodosnabdevanje dovedeno u pitanje.

13.08.2024

13:14