• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

18.08.2024

12:52

Nerealna borba muškarca i žene! Poljubio je, a onda su se pošibali na zaprepašćenje publike! (VIDEO)

printscreen Twitter

Ostali sportovi

Nerealna borba muškarca i žene! Poljubio je, a onda su se pošibali na zaprepašćenje publike! (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od najpoznatijih takmičara u greplingu Krejg Džons organizovao je veliki turnir u ovoj borilačkoj disciplini, a glavna borba je bila između njega i Gabi Garsije.

Nije baš uobičijano da vidimo u borilačkom sportu muškarca i ženu kako se bore, ipak to se sada desilo. Legenda greplinga i čovek koji je dva puta bio vicešampion sveta u ovom sportu organizovao je veliki događaj u Las Vegasu i tako pružio šansu mnogim borcima,   odlučio je i sam da se bori.

Njegova protivnica je bila Gabi Garsija višestruka svetska šampionka, a ovo dvoje sportista napravili su pravi šou i pre početka događaja. Naime, dva dana pred duel Krejg Džons je poljubio svoju protivnicu, na šta je ona pobesnela. Prvo ga je odgurnula, zatim je počela da trči za njim, a nakon toga nije imala nimalo lepe reči.

 

 

- Krejg, stvarno? J*bi se, prešao si liniju - rekla je ljutito ona.

Bilo kako bilo, Australijanac je promovisao borbu i uspeo da nagovori ljude koji inače ne prate ovaj sport, da pogledaju ovaj događaj.

Zanimljivo da je Džons odlučio da se kladi na sebe. Uložio je 100.000 dolara u svoju pobedu, tako što će joj zaključati nogu.

Što se tiče samog meča, bilo je dosta uzbuđenja. Garsija je pružila veliki otpor, borila se svim srcem da savlada protivnika, ipak Krejg Džons je uspeo gušenjem u drugoj rundi da dođe do pobede. Trijumf je njegov, ali ne i novac, pošto nije dobio obračun na način na koji se kladio.

 

 

Ljudi su bili oduševljeni borbom, mnogi su učekivali duel revijalnog karaktera, ali dobili su pravi rar u parteru.

Bez obzira na to, nema za zbog čega da se brine grepler. Njegov meč sa Garsijom pratilo je 150.000 ljudi, a ceo šou pogledalo više od milion osoba.

Uspeo je tako Krejg Džons da isporomoviše sport koji nije previše popularan, ali uz ovaj marketing je svakako dobio dosta novih pristalica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija