• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Danijela Lareal

19.08.2024

16:52

Jeziva smrt poznate olimpijke! Ovako sigurno ne želite da okončate svoj život! (FOTO)

Printscreen You Tube

Ostali sportovi

Jeziva smrt poznate olimpijke! Ovako sigurno ne želite da okončate svoj život! (FOTO)

Podeli vest

Olimpijski svet zavijen je u crno samo osam dana nakon završetka Olimpijskih igara u Parizu, kada je stigla vest o tragičnoj smrti nekadašnje učesnice Igara, Danijele Lareal Ćirinjos iz Venecuele.

Petostruka olimpijka pronađena je mrtva u hotelskoj sobi u Las Vegasu, u Sjedinjenim Američkim Državama, što je šokiralo sportsku zajednicu širom sveta.

Kako prenosi "Njujork Post", Danijela je pronađena tek nakon pet dana, kada su zabrinute kolege kontaktirale policiju zbog njenog nepojavljivanja na poslu čitavu sedmicu. Prvi izveštaji policije sugerišu da je do tragedije došlo usled gušenja hranom, dok je bila sama u svom apartmanu, nesposobna da pozove pomoć.

 

 

Danijela Lareal Ćirinjos bila je jedna od najuspešnijih venecuelanskih sportistkinja, koja je učestvovala na pet Olimpijskih igara, od Barselone 1992. do Londona 2012. godine. Tokom svoje karijere osvojila je brojne medalje, uključujući zlato na Karipskim igrama u San Salvadoru 2002. godine, kao i dva srebra na Panameričkim igrama u Meksiko Sitiju i Santo Domingu.

Pored izuzetne sportske karijere, Danijela je završila Fakultet za fizičko vaspitanje i poslednjih godina živela i radila u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ova tragedija ostavlja iza sebe tugu i prazninu u srcima mnogih sportskih entuzijasta i kolega koji su je poznavali. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nema više specijalne vojne operacije, ovo je zvanično rat! Da li Putin planira da se osveti zbog upada u Kursku oblast? (VIDEO)
Live TV

Nema više specijalne vojne operacije, ovo je zvanično rat! Da li Putin planira da se osveti zbog upada u Kursku oblast? (VIDEO)

Ceo svet priča danima o onome što se desilo u Kurskoj oblasti. Glavno je pitanje kako će reagovati Vladimir Putin. On je dao nalog da se pomogne civilnom stanovništvu. Nagađa se da li će se Putin osvetiti Ukrajincima za ovo iako oni nisu naveli neku veliku štetu Rusiji. Na ovu temu u "Info danu" govorili su akademik prof. dr Dragan Radenović i analitičar prof. dr Stevica Deđanski.

19.08.2024

16:23

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)
Live TV

Kina je jasna: proteste u Srbiji finansirale Evropa i Amerika! Opozicionari se takmiče u tome ko će biti veći mrzitelj sopstvene zemlje! (VIDEO)

Nedavni izveštaj Ministarstva spoljnih poslova Kine govori o tome da je Amerika finansirala proteste u Srbiji održane prošle i pretprošle godine. U zvaničnim dokumentima jasno stoji da tih protesta stoje nevladine organizacije koje su finansirale Amerika i Evropa. Cilj Zapada je da se oslabi vlast u Srbiji kako bi lakše mogli da utiču na nju. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su Vjerica Radeta i Đorđe Dabić, državni sekretar.

18.08.2024

19:54

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija