• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

15.09.2024

11:54

Bravo, Milice! Srpkinji peto mesto u finalu Dijamantske lige!

Tanjug

Ostali sportovi

Bravo, Milice! Srpkinji peto mesto u finalu Dijamantske lige!

Podeli vest

Srpska atletičarka Milica Gardašević (25) osvojila je peto mesto u disciplini skok udalj, u finalu Dijamantske lige u Briselu.

Gardaševićeva je najbolji skok imala u četvrtoj seriji sa 6,40 metara, što je bilo dovoljno za pretposlednju, odnosno petu poziciju, koju je zauzela i dan ranije Angelina Topić u skoku u vis.

Uz to je imala prestup i još nekoliko slabijih skokova ispod sopstvene norme - 6,09, 6,26, 6,22.

Foto: Tanjug

Milica Gardašević

Prvo mesto u finalu Dijamantske lige osvojila je italijanska atletičarka Larisa Japikino, srebrnu medalju uzela je Amerikanka Mone Nikols, dok je na trećoj poziciji završila njega sunarodnica, Džasmin Mur.

Pre Milice, našu državu predstavljala je i Adriana Vilagoš, koja je zauzela drugo mesto u disciplini bacanje koplja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija