• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

26.09.2024

08:45

Srceparajuće! Američki rvač preminuo u 34. godini

profimedia

Ostali sportovi

Srceparajuće! Američki rvač preminuo u 34. godini

Podeli vest

Američki rvač Alan Vera preminuo je u 34. godini.

Američki mediji prenose da je krajem jula ima srčani udar, kolabirao je igrajući fudbal sa prijateljima u Nju Džersiju.

Bio je u bolnici nekoliko nedelja, oporavljao se, ali je tokom minulog vikenda dobio infekciju. Smrt je navodno posledica komplikovane infekcije koja se pojavila iznenada. Uprkos naporima doktora Vera nije uspeo da dobije najvažniju bitku u životu.  Iza sebe je ostavio suprugu, inače dvostruku olimpijsku rvačicu Elenu Pirožkovu, i bebu Alinu, koja je rođena ovog leta.

"Naša srca su slomljena. Naše iskrene misli i molitve su s Elenom, Alinom i Alanovom porodicom, kao i sa svima koji su ga poznavali. Rvačka zajednica tuguje zbog gubitka velikog šampiona, čiji je neverovatan život uticao na mnoge u našem timu širom sveta", poručio je izvršni direktor "USA Wrestlinga", Rič Bend.

Vera je bio član nacionalnog tima Sjedinjenih Amerilkih Draža, ali nije bio na Olimpijskim igrama u Parizu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FloWrestling (@flowrestling)

 

Vera je rođen na Kubi, osvojio je četiri kubanske nacionalne titule na početku  karijere, kao i titulu na Panameričkom prvenstvu 2016. godine. Kasnije te godine, emigrirao je u Sjedinjene Američke Države, dobio državljanstvo i postao član tima. Nastupao je za SAD na svetskim prvenstvima 2021. i 2022. godine i proveo je četiri godine u američkom nacionalnom timu u grčko-rimskom stilu, disciplini u kojoj nisu dozvoljeni zahvati ispod struka. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alan Vera (@alanveraone)

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!
Live TV

Na Zapadu postoji demokratija, ali kada je izvoze, postaje teška represija! Afričke i južnoameričke zemlje počinju da se bune i bude protiv hegemona!

Nije malo kada kažemo da je predsednik Vučić održao istorijski govor u Njujorku. Danas je sedam dana od kako su predsednik i njegovi saradnici otišli u Njujork. Da li će ovo predstavljati buđenje lidera manjih lidera kako bi se stvorila protivteža zapadnim silama? Na ovu temu u specijalnom programu govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost.

29.09.2024

21:54

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija