• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

06.10.2024

09:47

Unakazio protivnika! Krv šikljala, Brazilac mlatio i odbranio pojas (VIDEO)

profimedia

Ostali sportovi

Unakazio protivnika! Krv šikljala, Brazilac mlatio i odbranio pojas (VIDEO)

Podeli vest

UFC šampion poluteške kategorije Aleks Pereira treći put je odbranio svoj pojas.

On je savladao Kalila Rauntrija tehničkim nokautom u četvrtoj rundi na UFC 307 koji se održao u "Delta centru" u Juti.

Ušao je Brazilac kao veliki favorit u ovaj meč, a mnogi MMA fanovi su osporavali činjenicu da je Rauntri dobio šansu da se bori za šampionski naslov u kategoriji do 93 kilograma.

Već po završetku prve runde, videlo se ko je taj vodi igru. Pereira je precizno pogađao udarce, a Amerikanac se hrabrio borio, ali bez konkretnog načina da ugrozi dosta nadmoćnijeg protivnika.

Kako je vreme odmicalo, šampion je bio sve snažnije, a lice njegovog protivnika sve krvavije. Pokušali su između rundi Rauntrijevog kornera da udele neki koristan savet, međutim to nije urodilo plodom.

Uz sve to, izazivač za za pojas je delovao sve umornije, a popularni "Poatan" sve dominantnije, tako da je bilo pitanje vremena, kada će Kalil da padne na pod. To se desilo na pola minuta do završetka četvrte runde, Pererira je snažnim konbinacijama, konačno srušio protivnika, a sudija je označio kraj obračuna.

Međutim, zaslužio je Kalil Rauntri veliki aplauz od publike, pokazao je da je veoma čvrst i hrabar borac, ali to nije bilo dovoljno da napravi podvig.

S druge strane, Aleks Pereira je bez sumnje najbolji MMA borac u 2024. godini. Imao je tri borbe, sve je završio nokautom, svakako se radi o trenutno najdominantnijem šampion u UFC organziciji. Videćemo šta će najmoćnija MMA kompanija sledeće srediti za njega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija