• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sport

25.10.2015

09:12

BJEKOVIĆ SE IZNERVIRAO: Zašto Saša Ilić nije novi direktor Partizana?

Partizan

BJEKOVIĆ SE IZNERVIRAO: Zašto Saša Ilić nije novi direktor Partizana?

Podeli vest

Legenda Partizana Nenad Bjeković smatra da je nekorektno što čelnici kluba nisu postavili Sašu Ilića za novog sportskog direktora

 

 

Po Bjekovićevom mišljenju, ta funkcija bi trebalo da pripadne kapitenu crno-belih, koji će verovatno na leto završiti karijeru. 

- Saša Ilić mora da bude kandidat za mesto sportskog direktora, a nije ni pomenut. Nemam ništa protiv momaka koji su u užem krugu. To su moja deca, koju sam doveo i lansirao u prvi tim. Ali, neki koraci se preskaču i ne znam razlog za tako nešto. Ilić je mnogo dao Partizanu i kada je vraćen u klub, plan je bio da bude imenovan u sportskog direktora kada završi karijeru. Vidim da se u klubu radi sve mimo plana, da se gledaju lični interesi, i to nije dobro - poručio je u razgovoru za Sport Nenad Bjeković.

On je dodao da su i prethodni bivši igrači, Ivan Tomić i Mladen Krstajić, dobro radili svoj posao na mestu direktora.

Mnogo toga sam prošao i kada sam se povukao predložio sam Ivana Tomića da me nasledi i nisam pogrešio. Sjajno je odgovorio obavezama, ali zbog nekih drugih stvari, koje nemaju veze sa fudbalom i učinkom, bivša uprava ga je oterala. Slično se desilo sa Krstajićem - ocenio je Bjeković.

Novi sportski direktor Partizana biće, gotovo sigurno, Ivica Iliev, jedini igrač, uz Sašu Ilića, koji je igrao u oba nastupa crno-belih u Ligi šampiona, 2003. i 2010. godine.

POKLON ZA ROĐENDAN! Iliev u utorak puni 36 godina i postaje sportski direktor


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ćela

pre 8 godina

A što ne bi predložio Nebojšu Čovića ????

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija