• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.05.2017

09:17

PARTIZANOV LIBIJAC U NEVERICI! El Monir: Da sam znao da je ovakvo prvenstvo, nikad ne bih došao!

Partizan

PARTIZANOV LIBIJAC U NEVERICI! El Monir: Da sam znao da je ovakvo prvenstvo, nikad ne bih došao!

Podeli vest

Libijac očima ne veruje! Partizanov levi bek Mohamed el Monir razočaran je spornim događajima na mečevima u Superligi i poručio da nikad ne bih ponovo došao u Srbiju da je znao na šta prvenstvo liči

El Monir je otvorio dušu u razgovoru za klupski sajt i jasno rekao:

- Žao mi je što igram ovakvo prvenstvo! Mnogo mi je teško, majke mi. Ne igramo samo fudbal, ima nešto gore, što bi federacija trebalo da promeni. Ove sudije... Neću da kažem da je sramota ovakvo suđenje, ali loše je po fudbal. Da nisam znao da je Partizan veliki klub, ne bih nikad došao u Srbiju zbog ovakve situacije!

Na pitanje koje su njegove ambicije, Libijac je istakao:

- Hoću da Partizan bude prvi, da igram kvalifikacije za Ligu šampiona...

Mohamed el Monir je zimus došao u Partizan kao slobodan igrač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stvarno je

pre 6 godina

sramota ako osvojimo prvenstvo jer ste navikli da ga vama poklanjaju... vi bre niste sami....

Milan

pre 6 godina

Ma sta rece....jel ima logike sto se polove bodovi ? Cutite jer vam tako odgovara...drugo. svaki kontakt u 16 metara je faul.....i svira se 11 metara...to sto vi odbijate da verujete u to sto pricate je vasa stvar..ovaj Libijac kao da je Mesi...sto se ne vrati Libiju pa neka igra tamo

kole

pre 6 godina

prvenstvo nije nista regularnije ili neregularnije nego onih godina kada je partizan bio prvi.

Zeljko

pre 6 godina

Sigurno se mnogo potresao kad je video kakav penal sudija nije dosudio za Vojvodinu protiv Partizana a ona 2 crvena za Radnik i smesan penal za Partizan su pogubno uticali na njegovo mentalno stanje nenaviklo na takve stvari.Sreca njegova da nije igrao u finalu kupa Partzan-Vojvodina pre par godina ili u onoj legendarnoj utakmici protiv N.Pazara jel bi inace sigurno prestao igrati fudbal i presao bi na polo.

BBRS

pre 6 godina

Ti nesto da kazes, pokri se usima i cu ti, kao prvo Partizan nije Srpski Klub, tako da nikada nece ni biti prvak Srbije, ako zelis da igras kvalifikacije za LS u vasu lipu pa se tamo takmicite, ako ne znas sta je LIPA VASA, Pitaj saigrace objasnice ti, a momce ako ti se ne svidja u Srbiji, putuj i neokreci se. Sta si mislio zagrebcani i zuta dosovska lopovska gamad non stop da otima titule. Pitaj saigrace kako su osvajali prvenstva. Pa onda se spakuj i caooo iz SRBIJE.

GROM016

pre 6 godina

KOJI SI TI IDIOT??? vi zvedasi ste inficirani ludilom nepostenjem lazima i nasiljem (guranjem baklje policajcu u usta) treba pronaci pod hitno VAKCINU za vasu bolest jer ste vi velika opasnost za nove klince koji vole fudba a posebno za drustvo!!!!!!

Joca

pre 6 godina

Dosta vise plakanja i kukanja grobari, idite lecite se.

ja mislim

pre 6 godina

da se dekretom Partizan proglasi prvakom u narednih deset godina... ali bi vi i tada trazili 20........ taj vas pritisak je svojstven hrvatima i siptarima... naucili vas vasi glavni igraci od postanka pa do danas...

mile

pre 6 godina

dok crnogorci vode fudbal u srbiji nema ni f od fudbala samo mahinacije i lopovluk

mileta

pre 6 godina

BRAVO,ISTINA,GROF, TERZA, BLAZO PA SVE KUPOVINE I PRODAJE IDU PREKO AG. N.DAMJANCA SURAKA TERZINOG.

Tole i Bole

pre 6 godina

Kakva organizovana kampanja i pritisak na C. Zvezdu !!!! Ovi glodari, najveće zlo srpskog sporta , čak i strance indoktrinišu i pujdaju da daju ovakve izjave . Bolesno , da bolesnije ne može biti !!!!

ISKREN

pre 6 godina

vi zvezdaši ste najveće zlo i sramota srpskog fudbala !!! vi koji ne želite da pogledate istini u oči već vam je sve magla !!! vidite samo sebe kroz jer ste pod teškom infekcijom koja se zove DEBILIZAM!!!!

jovan

pre 6 godina

@Milan pa Zvezda je i glasala za taj sistem, Partizan je jedini bio protiv podele bodova. A komentar da je svaki kontakt u 16m necu ni da komentarisem, kod nas je uvek bilo da su oni koji se najmanje razumeju u nesto najglasniji. Gledali ste sinoc utakmicu, sta je muska igra, ostro i jako, onda kad izadjete u Evropu se cesete po usima kako to da vam nista ne sviraju kad ovde ne vade pistaljku iz usta. No, nebitno, bice kao i svake godine, Partizan u grupnoj fazi Evrope, Zvezda ispada od amatera.

Milan

pre 6 godina

Svaki faul u 16 metara nije penal? Procitaj pravila..Drugo taj isti sudija je i vama dosudio penal na isti način..imas snimak, Zvezda pokazala..E gde ste ono bili kad je Zvezda dizala glas protiv sudijske organizacije..nego ovo je pritisak jer znate da cemo biti sampioni pa sad kao da nabijemo presiju..secam se ja vasih izlazaka u Evropu, Šamrok, Petah Tikva, Makabi,Gent...Dinama ,..ono kad ste sve petice zaredjali..e sad kad 10 godina ucestvujes zaredom desi se i neka dobra godina..vidi gde smo mi posle 3 godine EL u kosarci..bice tako i u fudbalu..a vi slobodno kukajte i zadrzite postojeci kadar

PERA POŠTAR

pre 6 godina

ČOVEK JE DUGO I TRPIO .KAD JE BILA UTAKMICA PROTIV RADNIKA KAD SU SRAMOTNO ISKLJUČENA DVA FUDBALERA RADNIKA I DOSUĐEN PENAL ZA PARTIZAN.ČOVEKA JE SRAMOTA NA KOJI SU NAČIN DOBILI TU UTAKMICU I REŠIO DA PODELI SVOJU MUKU SA JAVNOŠĆU.\n

sladjan

pre 6 godina

odmah idi i nevracaj se !!!!pomirite se sa sudbinom zvezda je najbolja i sampion je drzave!!!!!a ovaj da je mogao da igra u drugim ligama otisao bi nego ga niko nece!!!!!!!

NekoIzMase

pre 6 godina

Javor-Partizan (amateri bi bolju namestaljku smislili), Partizan-Cuka (Cuka odmara celu prvu postavu,Filip Knezevic urla na trenera i trazi momentalni raskid ugovora koji odmah nakon meca i dobija). Vlahovic igrao bez lekarskog pregleda (Po zakonu tri boda su trebala pripasti protivniku ali je slucaj zataskan a Vlahovic sklonjen iz tima). Partizan-Novi Pazar (Novi Pazar dosao bez izmena jer nisu hteli da igraju unapred izgubljen mec). Partizan-Vozdovac (Igraci Vozdovca sire noge kako bi lopta dosla do cilja a to je u njihov gol), tri uzastopna prelaza, trener Cukarickog Petric pusta svoje i napusta mesto trenera. Novi Pazar-Partizan (osim prelaza smena trenera dan pred mec jer nije zeleo da odigra unapred izgubljen mec). Partizan-Radnik (osim prelaza i pustanja od strane fudbalera Radnika dva bedna crvena kartona i jos bedniji penal). Partizan-Vojvodina (Vojvodina smenjuje trenera dan pred mec kada mu je saopsteno da mora da izgubi,pored toga cist penal nije sviran za Vojvodinu). Crvena Zvezda-Partizan (Leonardo koji vec ima zuti karton namerno udara Frimponga ali sudija zmuri). Vojvodina-Partizan ( Leonardo opet namerno udara igraca ali sudija opet zmuri ). Partizan-Napredak (preposteni Rasovic odmara dva igraca i naravno pusta svoje galaktikose).Da li se toga stidis ili si davao krv,suze i znoj za ovako nesto? Jos se moljakate naokolo kako bi po novinama davali izjave. Dobro,pored izjava nudite i lovu Zvezdinim protivnicima da lome kosti i dobiju spremne izjave ako izgube. Cekamo gospodina Stolicu da ukoliko izgubi procita sastav. Snimak na mecu sa Vojvodinom ne bih komentarisao jer u to vase verujem kao u karameline emisije i paparazzo lov. Ja imam predlog da potplatite sudiju,zavrsice vam Bojan Radovanovic kao ranije da ako Zvezda povede 2:0 recimo sudija za faul na 30m od gola protivnika svira penal, pa da imate da kvocate. Ja mislim da jos to niste pokusali.\n

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija