• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

26.07.2017

21:48

UEFA ŽESTOKO KAŽNJAVA PARTIZAN! Crno-belima prete prazne tribine zbog topovskog udara!

Partizan

UEFA ŽESTOKO KAŽNJAVA PARTIZAN! Crno-belima prete prazne tribine zbog topovskog udara!

Podeli vest

Evropska fudbalska federacija (UEFA) blizu je odluke da stavi katanac na stadion Partizana zbog incidenata tokom utakmice protiv Olimpijakosa u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Crno-beli će se naći na udaru UEFA, koja će pored novčane kazne, koja neće biti mala, najverovatnije kazniti crno-bele jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama, pišu Večernje novosti.

Naime, kako prenosi ovaj list, kasa srpskog šampiona biće praznija za 30.000 do 40.000 evra, a pored toga kazna će biti zatvaranje jedne od tribina u Humskoj, a možda čak i kompletnog stadiona!

Razloga za kažnjavanje srpskog predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona ima nekoliko:

Topovski udar blizu gostujućeg fudbalera Marka Marina kod izvođenja kornera tokom prvog poluvremena: kategorija prekršaja sa nultom tolerancijom u UEFA.

- Gađanje plastičnom flašom sa istočne tribine gostujućeg igrača na izlasku sa terena po završetku prvog poluvremena: prekršaj sa nultom tolerancijom.

- Upaljene dve baklje na južnoj tribini tokom drugog poluvremena. Podsetimo, Glazgov rendžers je pre dve nedelje zbog ubačenog zgužvanog papirića na teren morao da plati kaznu od 7.000 evra.

- Zakrčena stepeništa na istočnoj i zapadnoj tribini i nedostatak elektronskih brojača gledalaca na svim ulazima, što je kategorija umereno težeg prekršaja.

- Zastava "duginih boja", zaštitni znak LGBT populacije, sa grbovima Zvezde i Olimpijakosa viđena je na južnoj trbini. Ovo se smatra provokacijom koja se dovodi u vezu sa vređanjem na rasnoj, verskoj ili seksualnoj osnovi. Kod UEFA takođe - nulta tolerancija. 

Sve ovo se našlo u beležnici delegata iz Irske Denisa Kruza, i sada je samo pitanje da li će UEFA imati bar malo milosti prema crno-belima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

IZBACITI IH 5-6 GODINA IZ EVROPSKIH TAKMICENJA. NATRAG U ZAGREB FRANJEVCI.n

straja

pre 6 godina

Vucelic: Hvala,HVALA veliko hvala navijacima.....e pa NAZDRAVLJE!!!!!

Penzioner

pre 6 godina

Neka zatvore, nema se sta i gledati !!! Svi nasi "nazovi" fudbalski klubovi su VELIKA NULA !!!! ZABRANITI SVE LIGE NA 5 godina !!! POD HITNO !!!

Igor

pre 6 godina

Kod nas treba fudbal zakonom zabraniti, generalno sve sto privlaci navijace tj. huligane, pardon kriminalce.

konjina

pre 6 godina

Mnogo dobra fora ovo za LGBT pa nek nas i kazne :-) Vredi za sve pare\n

grckizet

pre 6 godina

Grci navijaci glubova kao PAOK, OlympiakosSFP, Panatinaikos su 100 puta losje nego srpskih glubova, ali zapad samo kaznjavaju Srba.

PETAR 1

pre 6 godina

A kakva ce kazna da bude za upravu, trenera i pojedine igrace to niko ne spominje. Uprava je ili luda ili nepismena za fudbal ako je mislila sa ovakvim timom da igra u evropi. Trener? ne uvede u igru najskupljeg igraca koji je doveden i skupo placen bas za tu priliku, a o golmanu (statisti) i pojedinim igracima necu ni da govorim, BRUKA, vise su glumili nego igrali, kao sto rekoh BRUKA.\n

SERGIJE

pre 6 godina

Na zalost primitivizmu se drugacije ne moze stati u kraj. Jedino im mogu pozeljeti isti arsin inace opleti. Po primitivcima

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija