• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

11.05.2018

09:22

ILIEV PODRŽAVA ĐUKIĆA, a evo šta kaže i o Saši Iliću i brojnim imenima koja se vrte pred prelazni rok

Partizan

ILIEV PODRŽAVA ĐUKIĆA, a evo šta kaže i o Saši Iliću i brojnim imenima koja se vrte pred prelazni rok

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev smatra da će sezona za crno-bele biti izuzetno uspešna ako osvoje Kup Srbije i zbog toga potpuno podržava trenera Miroslava Đukića

Crno-beli su se plasirali u finale Kupa, u Evropi su izborili plasman u prolećnu fazu posle 14 godina, dok su u prvenstvu ostali bez titule.

SUspešna sezona je kada osvojiš neki trofej. Imaš sezonu u kojoj osvojiš titulu, to je fenomenalno. Sa titulom je odlična sezona, sa Kupom je dobra, sa Kupom i ovakvim uspehom u Evropi je odlična sezona - rezonuje Iliev u razgovoru za Telegraf.

On je istakao da je trener Miroslav Đukić uradio odličan posao ove sezone.

- Čovek koji je napravio istorijsku godinu u Evropi i ako osvoji trofej, mislim da zaslužuje pohvalu. Svako ima pravo na mišljenje, ali detaljniju analizu ćemo dati kada se sezona završi - rekao je Iliev.

Kapiten Partizana Saša Ilić posle gola za prolaz u finale Kupa najavio je da razmišlja da igra još godinu dana, a direktor crno-belih ga podržava u toj ideji.

Sale je moj prijatelj, saigrač, čovek sa kojim sam najbolje sarađivao u svojoj karijeri. Jednostavno, čovek koji je genije, koji je znanje, klasa koja je večna. Dokle god on bude želeo, a ja se nadam što duže, on će uvek Partizanu dati taj plus. On je legenda i može da uradi šta hoće, može da kaže želim da igram još godinu - poručio je Iliev.


Direktor crno-belih najavljuje da će biti promena u timu tokom leta, jer je jedan ciklus završen i za neke igrače je vreme da odu.

- Imali smo ponude i zimus, ali ih nismo prihvatili zbog Evrope, odgovorni smo prema našoj kući, prema rezultatima i ambicijama velikog kluba. Ne može da se radi hazarderski, sve se radi smišljeno, s idejom i planom, kao što je bio slučaj prethodne dve i po godine, koliko sam ja sportski direktor.

Iliev je istakao je da Partizanu pre svega potreban napadač koji će postizati 25 golova po sezoni i da će to biti prioritet u prelaznom roku. On je demantovao da su crno-beli zainteresovani za Giljermena iz Beneventa, za Urugvajca Teransa, desnog beka Milana Gajića i Milana Jevtovića iz Antalije.

A, na pitanje o mogućem povratku Leonarda je rekao:

To je želja svih uvek, jer je to najbolji stranac koji je igrao na prostorima bivše Juge i Balkana možda, ne samo u Srbiji. Ko ga ne bi voleo? Ne treba ni postavljati to pitanje. Ako nam se ukaže šansa, mi ćemo sve učiniti da ga dovedemo - poručio je Ivica Iliev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 5 godina

Bas zbog ovakvog "uspeha" trebate da budete izbaceni iz Partizana i ti i Djukic!

deda

pre 5 godina

E moj Ivice , da imas obraza vec bi se povukao . Kazes uspesna sezona. Sezona u kojoj je svakom igracu drasticno opala cena, Sezona u kojoj si vec oterao iz kluba igrace koje si doveo (Stevanovic, Radin, Marjanovic, Djurickovic) sada na silu hocete da prodate igrace koje si opet ti doveo (Tavamaba, Jankovic, Suma, Miletic, Mitrovic). Potrosio si silne milione, a nisi stvorio ni tim ni igru. Normanlono je da branis Djukica , jer ako on ode , treba onda i ti.

Djole

pre 5 godina

Ober diletant i on i kompletna uprava u paketu sa Đukićem.Što pre im vidimo leđa bolje za klub,inače eto novih"bombi" poput Sume!!!

moma

pre 5 godina

Iliev vređa inteligenciju navijača Partizana.Nije problem u toma da li je nešto osvojeno,to je uvek dobro došlo.Međutim,retorika o istorijskim uspesima,sa igrom bez igre ne znači ništa.Bezidejno,malokrvno,katastrofa.Svi igrači nazadovali,osim Pantića,bez samopouzdanja i energije.Jedan sam od onih koji je gledao utakmicu Partizan-Hajduk 1:6.Izgubili smo i aplaudirali,jer su momci po sparnom vremenu izginuli na terenu,pokazali znanje i želju,ali nekad rezultat izostane.To je prihvatljivo.Ovo što Partizan danas igra ili ne igra ne obećava ništa,pa makar i osvojili kup.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija