• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

05.08.2018

10:11

ČOVIĆ JE KRIV ZA PROPAST PARTIZANA! Mijailović: Želeli su da nas unište, unazadili su nas organizaciono i finansijski!

Partizan

ČOVIĆ JE KRIV ZA PROPAST PARTIZANA! Mijailović: Želeli su da nas unište, unazadili su nas organizaciono i finansijski!

Podeli vest

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović kaže da poštuje Crvenu zvezdu kao rivala, ali da nema nikakvu komunikaciju sa crveno-belima i predsednikom Nebojšom Čovićem, koji je kako kaže organizaciono i finansijski unazadi crno-bele

Poštujem Zvezdu i njene igrače kao naše najveće rivale, ali nemamo nikakvu komunikaciju. Od nas imaju sportsko poštovanje, a što se tiče njihovog predsednika nemamo nikakvu saradnju - kazao je za Blic Ostoja Mijailović.

Prvi čovek crno-belih ne poriče da mnoge stvari koje Čović radi ne podržava.

Da su se tada koristile propozicije o kažnjavanju na pravedan i pošten način, ABA liga bi mogla godinu dana da živi samo od kazni Čoviću i BokanuOstoja Mijailović, predsednik Partizana

- Ne mislim na one u svom klubu, nego tamo gde se podudaramo, poput ABA lige. Neću da dozvolim da se Partizan kažnjava za izjave koje su potpuno benigne, a da predsednika Crvene zvezde ne kažnjavaju za komunikaciju tokom ABA plej-ofa koju ne znam ni kako bih nazvao. Da su se tada koristile propozicije o kažnjavanju na pravedan i pošten način, ABA liga bi mogla godinu dana da živi samo od kazni Čoviću i Bokanu. To je ono što šteti Partizanu kao najtrofejnijem i najvećem klubu ABA lige koji je svoj imidž gradio godinama. Želeli su da ne bude više jak, unazadili su ga organizaciono i finansijski. Danas to nije više tako, opet imamo ime i prezime.

Ništa nije ni na ralacija košarkaškog i fudbalkog kluba crno-belih.

- Od mog dolaska nemamo nikakav odnos. Nismo se videli ni na kakvom sastanku. Mislim da treba da postoji nekakv odnos. Kao predsednik košarkšakg kluba najviše me pogodilo što KK kao najtrofejniji klub sportskog drzštva prvi put nije dobio mesto u kalendaru sportskog društva, isključivo zbog mene. Njihov odnos i mišljenje prema meni su nekorektno plasirani po raznim medijima, na šta se nisam oglašavao. Keka svako radi svoj posao, pa će javnost da prosudi ko je u pravu - poručio je Ostojić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Laki

pre 5 godina

umesto sto krivicu za vase neuspehe trazite u tudjem dvoristu, analizirajte svoj rad. da li ste sposobni da vodite klub kao sto jr partizan. od stare slave se ne zivi. zasto vam je tesko da priznate da niste sposobni da vratite klub na staze stare slave. to sto gubite energiju da optuzujete druge i inicirati nove sukobe i raspirujete mrznju izmedju rivala a treba da budu sportski prijatelji. licnu mrznju s rekao bih i zavist sto je neko uspešnih i od vas pokusavate da ugradite u odnose nasa dva najtrofejnija kluba.

Avram

pre 5 godina

Jos lebdite na talasu.Mirka Marjanovic,da ste mogli vi bi Zvezdu ugasili,ali ovo je zemlja navijaca Crvene Zvezde,vi ste marginalci,I tako ce biti uvek.

Nebraska

pre 5 godina

zvezda je ugasena u kosarci i vaterpolu.....fmp niko ne moze da zabrani kako ce da se zove, KK fmp preuzima grb i zvace se KK crvena zvezda beograd....imas na youtubu covic licno izjavio....

ćela

pre 5 godina

Još kada bi znali od koga potićete , ko vas je osnovao i trenirao , ko su vam bili igrači , znali bi da ste "nadomešteni" i na silu ugurani u Srbiju . Pročitaj treću stranu današnjeg "Sportskog žurnala" i sve će ti biti jasno !!!!

Bato

pre 5 godina

Partizan ugasen u kosarci,hokeju,zenskoj kosarci,odbojci,vaterpolu pokrij se usima...

Miodrag

pre 5 godina

Koliko godina je taj Mirko Marjanović bio na vlasti !?

Gagi

pre 5 godina

Ja mislim da si ti marginalac kao i tvoj KK FMP. Nikad ništa nećete uraditi. Za vas je KK Partizan - Institucija sa zapamti velikim I. A to boli i boli....

Vladdimir

pre 5 godina

Znači, Zvezda je svojim izjavama organizaciono i finansijski unazadila Partizan!? Da znaš šta si rekao, znao bi i zašto ste tu gde jeste...

Marko

pre 5 godina

Gospodine, samo vi radite kako ste zapoceli. Jasno je kao dan da znate posao. Fudbalski klub Partizan je totalni raspad vodjen nesposobnim ljudima sumnjivih manira i proslosti, pocev od onog njihovog nesretnika, novinara, Zeljka Pantica koji ni sam nije svestan sta prica. Onakvo lupetanje ni njegova majka ne bi podnela.

Amater

pre 5 godina

JA IPAK MISLIM DA SI TI ZALJUBLJEN U CRVENU ZVEZDU IPAK SU VEDRIJE BOJE ZDRAVIJE.

Vladimir

pre 5 godina

Kao Zvezdas moram da pitam doticnog kako misli da je KK najtrofejniji klub JSD Partizan? To je samo dokaz koliko je relevantno bilo sta sto doticni izjavi.

pitam samo

pre 5 godina

da li cu docekati u svom veku da jednom budete vi krivi a ne neko drugi... i uvek drugi kriv.....e' sa takvim ponasanjem ti i tebi slicni unistavate Partizan.

ovaj baš pametan

pre 5 godina

Znači izacili KKP iz kalendara JSD PArtizan i kriv Čović!?

dabogda imao pa nemao

pre 5 godina

e' jesu pokvareni svi... prvo su vas navikli da sve daju vama....da vam dovode najskuplje igrace.... da vam kupuju sudije ...a sada vas ostavili da se ravnopravno borite a odvikli vas od takve borbe.... sram ih bilo....

Nebojsa

pre 5 godina

Najlakse osuditi drugog za svoje greske , za svoje manipulacije , dugove , nespehe na sportskom terenu . E pa nece moci niti C.Zvezdi kriv Partizan kad je bila zaglibila finasiski i rezultataski a to vazi i za Partizan sami su krivi za sve sto im se desava. Kad cemo da naucimo da krivicu ne prebacujemo na drugog vec da je preuzmemo na sebe .

vukasin

pre 5 godina

E tako ... i ako sad Čović odgovori na prozivku , na njega će skočiti ceo Partizan i tražiti od svih živih u zemlji da ih odbrane od Čovićevih napada .. i tako iz godine u godinu .. ovi pecnu , oni odgovore .. umesto da gledaju svoja posla i popravljaju ono što su pokvarili .

Slobodan

pre 5 godina

Jeddnom sam vec napiasao da covek koji vodi ozbiljan klub mora da bude svestan tezine i znacenja reci koje izgovara. Zvezda, od. Covic " finansijski i organizaciono upropastili Partizan" Samo jos reci KAKO. I to nije sve nego jos i sukob sa maticnim fudbalskim klubom. Dakle nista ne valja ni u KKCZ ni u FK Partizan, samo je Ostoja dobar. I detetu je jasno da to tako ne ide.

Bato

pre 5 godina

Ovaj je pukao kao lubenica na suncu,KK Partizan nije najtrofejniji klub JSDP jer je osvojio 45 trofeja a VK preko 70 trofeja,cak i FKP ima 27 titula,15 kupova,1 Superkup,1 Mitropa Kup,7 Medjunarodnih Turnira sto je 51 pehar...Znaci nema pojma a lupeta za sve pare,jos poceo Covic da mu se prividja i drugi mu krivi za sve,covek je provala teska...

Zoran

pre 5 godina

Cigani, mnogo ste rasirili krila. Godinama unistavate Partizan i ne samo u kosarci... vaterpolo ste skoro ugasili, fudbal unazadili, kosarku privatizovali...jos samo pljuvanje u dalj i bocanje, a bogami i klikeri ostali bez nadzora. Nicija nije bila do zore... vreme ce pokazati. Bravo Cigani!

cane

pre 5 godina

Dace bog pa ce doci vreme kad ni Partizan, a ni Zvezda nece ovisiti od onog ko je na vlasti pa cemo onda videti ko je koliko sposoban da zivi.Zamislite gospodo da drzava da samo trecinu od tog novca recimo Vojvodini ili radnickom a da nekazem spartaku koji bi oni klubovi bili. Dakle klubovi u privatne ruke pa da porez placaju drzavi a ne drzava daje pare poreznika njima

Marko

pre 5 godina

Komenataori koji ostavljaju postove, ali ne procitaju tekst, vec pogledaju samo naslov koji veze blage sa napisanim nema. Gde je ovaj gospodin rekaod a je Covic unistio Partizan..? Samo je komentarisao stav ABA lige povodom kaznjavanja klubova i primenjivanja ne jednakih arshina. Nigde nije rekao da je Covic kriv za stanje u Partizanu. Zar nisu on i Bokan morali biti drasticno kaznjeni povodom onog prepucavanja..?? Nije rekaod a je Covic kriv , jer nema KK Partizana na kalendaru. Da pogresio je rekavsi da su najtrofejniji, a zapravo je to vaterpolo klub, a za njima KK, jer imaju evropsku titulu prvaka Evrope. No, moze mu se oprostiti, jer je verovatno mu to ispalo iz uma sasvim slucajno.

branko1

pre 5 godina

Da li ste vi iz Partizana čuli ili osetili onu čuvenu:"Rđavom k...u I dlaka smeta" ?

A gde vam je Dulo

pre 5 godina

Мислио сам да је паметнији. Па ви сте као институција тукли и гепековали судије. Док су нам односили табле са Калемегдана ви сте тукли судује нападали играче Хемофарма а они за то били кажњавани. Нико није смео да свира против вас. Питај Дула, Тодорића где су паре од продаје играча. Ах да фали вам Мирко Марјановић на челу државе, Толе у фудбалу и све би онда било сјајно, легално дивно а ви пуни "заслужених" титула.

plava cigra

pre 5 godina

DA kao sto je fk Partizan unazadio cz isto sad prica Mijailovic. da je cz unazadila kk Partizan.Ipak mislim da on-Mijailovic radi za dobro kk Partizan.Vucelic zbog licnog sukoba sa predsenikom kk nece da pomogne klub koji je usastavu SD Partizan CIJI JE NZALOST BAS ON PREDSEDNIK.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija