• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.09.2018

13:05

ILIEV KAO PARTIZANOVAC O GOLU: Nije bio, vodi se hajka protiv nas!

Partizan

ILIEV KAO PARTIZANOVAC O GOLU: Nije bio, vodi se hajka protiv nas!

Podeli vest

Ivica Iliev, sportski direktor Partizana, kaže da njemu kao partizanovcu gol koji je Ričmond Boaći postigao na 158. večitom derbiju nije regularan

 

Sudija Danilo Grujić na asistenciju kolege od iza gola odlučio da prizna pogodak Ričmonda Boaćija, mada ostaje dilema da li je lopta celim obimom prešla gol crtu pre nego što je intervenisao Vladimir Stojković. 

- Svi ćemo diskutovati, meni kao čoveku iz Partizana nije gol. Dovoljno je da malo kači liniju i gol je neregularan. Da li je ona ušla preko zamišljene linije? Nikada to nećemo moći da saznamo. Mi smo jedini predlagali VAR, insistirali da se uvede nešto što bi u ovom slučaju moglo da pomogne. Tužno je što će se posle ovog meča pričati o incidentu, a ne o sjajnoj igri Partizana - kazao je u Jutarnjem programu TV Prva Iliev. 

Stojković preterao

Stojković je najbolji golman u Srbiji. U afektu se svašta kaže i on je uveren da nije bio gol. Svi mi pravimo greške, a on je shvatio da je preterao
Ivica Iliev

 

Stojković je posle meča rekao da se stidi što je Srbin i da će se odreći pasoša, Iliev kaže da se emocije učinile svoje.

- Stojković je najbolji golman u Srbiji. U afektu se svašta kaže i on je uveren da nije bio gol. Svi mi pravimo greške, a on je shvatio da je preterao. Izneo je to što je izneo i šta da se radi. Ja sam ponosan što je naš igrač jer je najbolji srpski golman u poslednjih 20 godina. 

Iliev je kritikovao većinu srpskih medija zbog, kako kaže, konstantnog nipodaštavanja uspeha Partizana. 

- Postoji, neću reći organizovana hajka prema svima u klubu - upravi, igračima, trenerima, ali postoji... To utiče na sve nas i na dešavanja u Partizanu. U prethodne dve, od četiri nacionalna trofeja, mi smo osvojili tri i nije fer da se tako piše o "crno-belima". Posle ispadanja od Bešiktaša, kluba sa budžetom od 120 miliona evra pisano je da mnogi ovi igrači nisu za Partizan. Da nemaju kvalitet za naš klub i ne zaslužuju dres. Svi nam spore uspehe iz prethodnih sezona i većina medija nipodaštavajuće izveštava o nama. To nije pravedno. Mi smo dva puta igrali Ligu šampiona, prolazili velike ekipe, ali medijski je sada napravljena slika da je Zvezda toliko superiornija od Partizana da ova utakmica nije morala ni da se igra - žali se Iliev.

ZVEZDI POKLANJAJU TITULU! Vazura za Informer: Svi su videli, sudije su odredile ko će biti šampion!

(VIDEO) DA LI SU BILI GOL I PENAL ZA ZVEZDU? Evo šta kažu u Sudijskoj komisiji FSS!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija