• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2019

21:51

MARKUS "GODO" PEJDŽ I VANJA GROBAR! Partizanovi heroji koji su odbili da se predaju!

Partizan

MARKUS "GODO" PEJDŽ I VANJA GROBAR! Partizanovi heroji koji su odbili da se predaju!

Podeli vest

Košarkaši Partizana uspeli su da izjednače polufinalnu seriju ABA lige protiv Crvene zvezde pobedom od 70:67. Najzaslužniji za tako nešto bili su Markus Pejdž i Vanja Marinković koji su pružili sjajne partije

Trener Partizana Andrija Trinkijeri nahvalio je svoja dva igrača koji su bez sumnje odlučili pobednika drugog meča u seriji.

(FOTO) "GROBARI" BRUTALNO ISPROZIVALI ZVEZDU! Navijači Partizana na ovaj način najavili drugi meč polufinalne serije!

- Želim čestitati igračima na važnoj pobedi. Teška utakmica. Na sedam dana, svaka utakmica kao da je neka druga liga. Ova večeras je bila krvava. Bili smo bolji u odbrani, moramo neke detalje da sredimo, ali smo dobro čuvali njihove šutere. Mogli smo malo ranije da rešimo, ali dobro, mi smo takvi – počeo je Trinkijeri koji je u istom dahu dodao:

– Zvezda ostaje Favorit. Iskusni su, pametni, znaju kako se igra, sada nema više serija. Jedna utakmica. Tu smo gde smo hteli da budemo - rekao je Italijan.

PARTIZAN KAO ROKI BALBAO! Crno-beli su izgubili prvu rundu, ali je vreme za preokret!

Priča se okrenula na Markusa Pejdža koji je pogodio ključne šuteve.

– Markus Godo Pejdž. Puno verujem ovom momku. Pogodio je neke zaista bitne šuteve - nastavio je trener Partizana.

NIje mogla konferencija da prođe, a da se ne pomene Vanja Marinković i njegovih 18 poena.

– Vanja je posebno dete, pravi grobar. Imao je šest trenera, a tek su mu 22 godine. Nije mu lako. Ovo što je pokazao je rezultat njegove posvećenosti - zaključio je Trinkijeri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija