• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2019

13:02

PAVLOVIĆ IMA PORUKU ZA SELTIK! Razmišljam samo o Partizanu!

Partizan

PAVLOVIĆ IMA PORUKU ZA SELTIK! Razmišljam samo o Partizanu!

Podeli vest

Strahinja Pavlović je oduševio trener Seltika, ali... Defanzivac tima iz Humske tvrdi da misli samo na Partizan

- Interesovanje Seltika veoma prija, ali ne smem da dozvolim da me bilo kakve spekulacije ometaju u mojim nastupima za Partizan. Razmišljam kao da ću još dugo biti u klubu - rekao je Pavlović.

SAVO TRLJA RUKE! Milošević je ovo dugo čekao, Asano u Partizanu!

Mladi štoper je otkrio i koje klubove iz inostranstva posebno ceni.

 Moji omiljeni klubovi u Evropi su Real Madrid, Juventus i Mančester Junajted i cilj mi je da jednog dana igram za nekog od njih. Ali trenutno se koncentrišem samo na revanš sa Nomadsima, mislim da će to biti dobra prilika za naše navijače da vide dosta golova - zaključio je Pavlović.

On je najavio i da će njegov tim biti bolji protiv Nomadsa, a da je revanš u Beogradu odlična prilika da navijači vide puno golova u mreži rivala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mix

pre 4 godine

Bila bi to greska vekaako bi ga sad dali za bagatelu. A bagatela je sve ispod 12 mil.evra! Neka ga neka odigra jednu sezonu, cena ce mu narasti do neba jerse radi o neverovatnom potencijalu. A kljuc svega je da ga bez klauzule o procentu na buducu prodaju ni slucajno ne daju. Zamislite da decko dostigne cenu od 80mil. evra a Partizan ima klauzulu od 30 posto!? To je nacin kako da i definitivno obezbedis iskorak kluba na visi nivo. Ne znam da li se ovi iz uprave mogu ikako privesti k spoznaniju normalnosti poslovanja. Najlakse je mlado jagnje zrtvovati i ne pitati se sta sa razvojem celog stada?!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija