• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.11.2019

14:51

PARTIZAN TRLJA RUKE, BIĆE LOVE! Monako potvrdio da prati Pavlovića!

Partizan

PARTIZAN TRLJA RUKE, BIĆE LOVE! Monako potvrdio da prati Pavlovića!

Podeli vest

Strahinja Pavlović blizu je prelaska u Monako, razgovori su u toku, što je potvrdio i potpredsednik francuskog kluba Oleg Petrov

Čelnik "kneževa" je ishvalio defanzivca crno-belih.

- Nećemo u predstojećem zimskom prelaznom roku potpisati mnogo fudbalera. Ne mogu trenutno puno toga da vam kažem, ali potvrđujem da je Strahinja Pavlović igrač koji značajno napreduje, već je, iako je veoma mlad, stekao iskustvo i u fokusu je mnogih klubova, pa i Monaka - rekao je Oleg Petrov, ističići da će tokom zime neke igrače Monako pokušati da proda već na zimu, a da se "udar" pojačanja u Kneževini očekuje narednog leta.

PARTIZAN NA OZBILJNOM DOBITKU! Evo koliko su crno-beli platili Pavlovića pre transfera vrednog 12.000.000 evra!

GLUPOST LACIJA ZA RADOST "GROBARA"! Kako je greška tima iz Rima postala važna Partizanova lekcija!

 

Početkom sedmice kompletna delegacija Partizana, koju su činili generalni direktor Miloš Vazura, predsednik Milorad Vučelić, doktor Sead Malićević, Strahinja Pavlović i njegov agent Zvonimir Vukić putovovala je u Pariz na pregovore sa Monakom.

PAVLOVIĆ U FRANCUSKOJ! Mladi defanzivac otputovao u Pariz na završne pregovore sa Monakom!

 

Visina obeštećenja iznosi više od 12.000.000 evra i to bi trebalo da bude rekordan transfer Partizana u 21. veku. Zanimljivo je i da ga je Partizan svojevremeno doveo za svega 324.000 dinara, pa će zarada od njegovog transfera biti enormna u odnosu na uložen novac.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija