• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2019

17:10

OSTOJA DIŽE EUFORIJU MEĐU "GROBARIMA"! Predsednik Partizana najavio veliko pojačanje za narednu nedelju!

Partizan

OSTOJA DIŽE EUFORIJU MEĐU "GROBARIMA"! Predsednik Partizana najavio veliko pojačanje za narednu nedelju!

Podeli vest

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović poručio je da će crno-beli tokom naredne nedelje angažovati igrača na poziciji beka šutera, a da je u planu i dovođenje centra nakon prekida saradnje sa Artjomom Parahovskim

Mijailović je ove subote bio gost na Sajmu sporta, a novinarima je otkrio kakvi su predstojeći koraci kluba po pitanju promene igračkog kadra.

Već naredne nedelje možemo očekivati igrača na bekovskoj poziciji. U završnoj fazi pregovora smo sa jednim kvalitetnim igračem, ali ne želim još da pričam o imenu, dok ne budemo potpisali ugovor sa njim. Nemamo pravo na grešku. Parahovski je bio jedan od retkih koji nije opravdao naša očekivanja, ali su svaka ostala pojačanja bila jako kvalitetna - rekao je Mijailović okupljenim novinarima.

"GROBARI" U TRANSU, LEONARDO NAJAVIO POVRATAK: Crno-beli zauvek, vratiću se u Partizan (FOTO)

On se osvrnuo na rastanak sa Parahovskim, koji je letos došao kao veliko pojačanje, istakavši da je klub pretrpeo minimalnu štetu prekidom saradnje.

Što se tiče prelaznog roka, ni mi ni navijači nismo baš bili zadovoljni učinkom igrača iz takve kategorije kao što je Parahovski. Postigli smo zajednički dogovor da izađemo iz ugovora, na minimalnu štetu po Partizan i ostavili smo deo planiranog budžeta za dovođenje novog centra - naveo je prvi čovek crno-belih.

Najavio je da su u klubu posebno zadovoljni jednim igračem...

- Svi smo svedoci truda i rada Vilijama Mozlija i predložiću našim ljudima u klubu da postignemo dogovor da mu produžimo ugovor, ukoliko bude želeo da igra za nas - naveo je Mijailović.

Mijailović je dodao i da se danas u Partizanu "sve obaveze izmiruju na vreme", kako igračima i stručnom štabu, tako i radnoj zajednici, uz poruku da je atmosfera u klubu dobra. Jedina "kočnica" jesu dugovi iz prošlosti koje moraju da servisiraju.

PARTIZAN SE NAOŠTRIO ZA HOLANĐANE! Sadik demolirao Javor, crno-beli spakovali šest golova pred AZ!

Ponovo aktuelno je bilo pitanje nastupa Partizana u Evroligi.

- Protekih godina sam imao mnogo stvari koje želim i koje sanjam, ali trenutno mi je prvi san da igramo u Evroligi. Generalno svi činimo napore da postignemo rezultatski da igramo u Evroligi. Ne treba da čekamo da nas neko poziva i daje bilo kakvu milostinju koja nam nije pripala. Želim da se plasiramo ili preko ABA lige ili preko Evrokupa. Mislim da je Partizan sa svojom istorijom, navijačima, sadašnjom infrastrukturom i finansijskoj stabilnosti koju danas imamo u Partizanu, u svakom smislu zaslužio da igra Evroligu. Mi smo je igrali 15 godina i Srbija dobro zna šta Partizan donosi kada igra to takmičenje - poručio je prvi čovek Partizana.

PREOKRET OKO STRAHINJE PAVLOVIĆA?! Italijani stigli u Beograd, hoće da ukradu Srbina Monaku!

Partizan je već prošao u TOP 16 fazu Evrokupa ostvarivši šest pobeda u prvih osam kola, dok ima dobar skor i u ABA ligi gde ima učinak od 5-2.

- Prvih pet pobeda u Evrokupu nam je dalo određenu snagu da postignemo dobre rezultate i u ABA ligi. Jako težak start sezone za nas, sa puno gostujućih utakmica - rekao je Mijailović i dodao:

- Mislim da je ovo velika stvar za Partizan, jer nam je bilo izuzetno važno da preskočimo prvu prepreku i dođemo do Top 16 faze. Kako sada stvari stoje, bićemo ili prvi ili drugi u grupi i zbog toga smatram da imamo šanse da prođemo i narednu fazu - objasnio je predsednik crno-belih.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija