• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

22.01.2020

08:27

PARTIZAN ZA SADIKA DAJE 3.7 MILIONA EVRA! Klub iz Humske sve čini da zadrži najboljeg strelca!

Partizan

PARTIZAN ZA SADIKA DAJE 3.7 MILIONA EVRA! Klub iz Humske sve čini da zadrži najboljeg strelca!

Podeli vest

Crno-beli su za pozajmicu Sadika već platili Romi 100.000 evra, a sad će ga otkupiti za 1,6 miliona. Nigerijac će potpisati na četiri godine uz platu od 500.000 evra po sezoni

Partizan će otkupiti svog najboljeg strelca Umara Sadika (22) za 3,7 miliona evra! Crno-beli će krajem januara ili početkom februara platiti Romi obeštećenje od 1,6 miliona evra, a visokom Nigerijcu daće četvorogodišnji ugovor i platu od 500.000 evra po sezoni, otkriva italijanski "Kalčomerkato".

Dogovor

Čelnici Partizana i Rome sporazumeli su se da će deset posto od narednog Sadikovog transfera pripasti italijanskom klubu
Izvor Informera iz Partizana

Partizan je još letos prilikom sklapanja ugovora o pozajmici Romi platio 100.000 evra, a ostatak obeštećenja od 1,6 miliona evra plaćaće u tri rate naredne tri godine. Sa dva miliona evra za četvorogodišnju platu dolazi se do ukupne sume od 3,7 miliona evra za Sadika.

Hoće ga Napoli

Pomenuti italijanski list navodi da su Partizan i Roma nedavno postigli sporazum koji će biti ozvaničen u narednih nekoliko dana.

ŠTA ĆE BITI SA TOŠIĆEM POSLE LETA? Iskusni fudbaler nije optimističan po pitanju ostanka u Partizanu!

ZVEZDA UZELA SANOGA PARTIZANU ISPRED NOSA! Evo zašto je vezista završio na "Marakani", a ne u Humskoj!

 

Foto: reuters

 

 


- Umar Sadik je glavni igrač Partizana, koji ga je prošlog leta doveo iz Rome na pozajmicu s pravom otkupa. Postigao je 16 golova i zabeležio 12 asistencija u 30 ovosezonskih utakmica. Te brojke uverile su čelnike srpskog kluba da odmah aktiviraju klauzulu i otkupe igrača od Rome za 1,6 miliona evra. Završetak pregovora zakazan je za kraj januara ili početak februara, kada će definitivno biti definisan sporazum o transferu Sadika u Partizan - navodi "Kalčomerkato".

NIKO NIJE NA PRODAJU I SVI SU NA PRODAJU! Milošević: Želim da ekipa bude jača, ali ne mogu da izbrišem opstanak kluba!

MILIONI ILI SREĆA? Sadika će navijači posle ovih reči još više obožavati!



Partizan i Roma su se već dogovorili da deset odsto od naredne Sadikove prodaje dobije italijanski klub. Za visokog nigerijskog napadača postoje interesovanja brojnih klubova iz Evrope, ali i iz Azije. Spekulisalo se da je Lion bio spreman da za njega ponudi šest miliona evra, da je klub iz Katara nudio deset, a najdalje je navodno otišao Napoli sa ponudom od 12 miliona evra.
Međutim, prema rečima našeg izvora upućenog u dešavanja u Humskoj, visoki napadač predvodiće napad Partizana i u prolećnoj polusezoni.

Naslov

SADIKOV UČINAK U PARTIZANU
30 utakmica
16 golova
12 asistencija

- Sadikova prodaja nije moguća dok on ne bude otkupljen od Rome. Kako će se to desiti pred sam kraj zimskog prelaznog roka, prosto neće biti vremena da se realizuje njegova prodaja. On će u Humskoj dobiti četvorogodišnji ugovor, ali realno je da bude prodat mnogo pre isteka istog. U klubu veruju da ima potencijal da dostigne visoku cenu - poručuje naš izvor iz Partizana.

Škoti žale za njim

Slučajem Umara Sadika bave se i mediji iz Škotske, jer je Nigerijac 2018. godine bio na pozajmici u slavnom Rendžersu. Trener mu je bio legendarni Stiven Džerard, ali Sadik nije uspeo da se nametne i gotovo da je najuren iz Glazgova kao jedan od najvećih promašaja. Škotski portal "TBR", specijalizovan za fudbal, piše da Džerard nije dao pravu šansu nigerijskom napadaču.

- Sadik se nikad nije privikao na škotski fudbal, ali možda njegova trenutna forma iz ove sezone sugeriše da mu Džerard nije dao dovoljno vremena. Napadač koji ima svega 22 godine pokazao je veliki potencijal. Postizao je različite vrste golova i dokazao da lako nalazi put do protivničke mreže - piše škotski "TBR".
 

Bonus video

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija