• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.03.2020

15:05

PARTIZAN POSLAO OTVORENO PISMO! Crno-beli SVE OBUSTAVILI, evo šta poručuju javnosti!

Partizan

PARTIZAN POSLAO OTVORENO PISMO! Crno-beli SVE OBUSTAVILI, evo šta poručuju javnosti!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan objavio je pismo u kojem navodi da se shodno proglašenju vanrednog stanja obustavalju sve aktivnosti uključujući i treninge i utakmice

Dragi košarkaši, dragi članovi stručnih timova sportskog sektora,Vlada Srbije je proglasila oboljenje Covid-19 zaraznom bolešću čije je sprečavanje i suzbijanje od interesa za Republiku Srbiju. Takođe, Svetska zdravstvena organizacija proglasila je svetsku pandemiju korona virusa. KK Partizan NIS, ovom prilikom pruža punu podršku Vladi Republike Srbije u borbi protiv korona virusa i izražava spremnost da u skladu sa svojim mogućnostima, na sve načine pomogne svojoj zemlji i u borbi protiv ove opasne pojave koja je dovela do situacije u kojoj se svi zajedno nalazimo - stoji u saopštenju crno-belih.

ZBOG KORONAVIRUSA! Partizan protiv Cibone u Zagrebu pred praznim tribinama!

ZVEZDA NE PREDAJE TITULU BEZ BORBE! Novo saopštenje crveno-belih: Na parketu da se odlučuje o šampionu!



Klub iz Humske apeluje na sve da se pridržvaju mera i upustava zdravstevnih stručnjaka.

- Država je proglasila vanredno stanje prouzrokovano epidemijom zarazne bolesti. Nastupila je viša sila prouzrokovana okolnostima koje nisu mogle da se predvide i koje nije bilo moguće sprečiti, koja je rezultat okolnosti vezanih za svetsku epidemiju Korona virusa ogromnih razmera i akt državnog organa, odluku o vanrednom stanju. Donet je niz mera od kojih je jedna mera obustavljanje svih sportskih aktivnosti, koja podrazumeva zabranu obavljanja svih sportskih aktivnosti u svim sportovima – što uključuje i treninge i utakmice, kao i prekid rada svih sportskih objekata na teritoriji Srbije. U ovom trenutku je neizvesno koliko će epidemija trajati (pa tako i koliko će propisane mere trajati).

 

Foto: Starsportphoto

 

Iz Partizana mole sve da postupaju po uputstvima zdravstvenih stručnjaka i naredbama Vlade Srbije usmerenim na suzbijanje i prevazilaženje epidemije.

- Počevši od 15. marta 2020. godine pa do donošenja nove odluke o kojoj ćete biti obavešteni neće se održavati treninzi i igrati utakmice. Klub redovno prati sve odluke i aktivnosti vezane za zdravstvenu situaciju u svetu i Srbiji i blagovremeno će Vas obavestiti o svim promenama. Kada je reč o trenutnom položaju igrača, sportskih radnika i zaposlenih u klubu klub će detaljno razmotriti situaciju i što je pre moguće obavestiti Vas o donetim zaključima. Za sada je najvažnije da se svi pridržavaju mera za suzbijanje korona virusa, bez izuzetka. Posebno je preporučljivo da svi članovi kluba borave što više u svojim stanovima, a prilikom najnužnijih izlazaka izbegavaju sredine u kojim se nalazi veći broj ljudi, kao i da se povede računa o higijeni uvećanog stepena (učestalo i temeljno pranje ruku i dezinfekciji).

IZNENADA! Partizan ostao bez STRANCA!

OGLASIO SE PRVI ČOVEK ABA LIGE! Evo kako ćemo DOBITI ŠAMPIONA! Predsednik takmičenja ima ideju



- U slučaju da Vam je potrebno bilo kakvo dodatno objašnjenje ili pomoć klub je u spreman da odgovori na svako vaše pitanje i pruži pomoć koja bude potrebna. Medicinski tim kluba biće angažovan na svakoj potrebnoj medicinskoj pomoći i spreman je da reaguje u slučaju potrebe. Molimo Vas posebno da imate u vidu da su mogućnosti putovanja potpuno ograničene kako odlukama Vlade Srbije, tako i vlada ostalih svetskih država. Ostaje nam samo da poželimo svima nama da se što pre izborimo sa ovom svetskom epidemijom i vratimo se našim redovnim aktivnostima i normalnom životu. U ovim neprijatnim trenucima službe kluba su Vam na raspolaganju. Možete nam se obratiti kada god je to potrebno. Veliki pozdrav, sa željom da sve prođe kako treba - stoji u saopštenju.


Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
iskren

pre 4 godine

Samo ,pretnja,situacija grozna a gos.presednica se žali da PENzIONERI NI SU POSLUšNI.Gnjido ,da Ti nije bilo penzioonera kojima si ukrala penzije nebi ni tebe bilo.Sramite se ,kao molite da se stariji pridržavaju a Vaši krimosi iz SNS-a rasturaju markete,ambulante,apoteke samo da bi ućarili lovu.Kazne za šetnju 150000,00sramota,opet penzioneri da plate što vlada ništa ne radi pa joj je najlakše kaznama uvući dobit svojih tajkuna.Ajd ako si tako snažna skini ,šećerku sa računa 5 din.,miškoviću,drogašu iz Pazove i da ne nabrajam kriminalce pod zaštitom države. Bolesnike koji dnevno moraju pešačiti vi će Te kažnjavati,pojma nemate šta radita,čekate da Vučko pojavi i vi ste hrabri.Gnjide ,pijavice

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija