• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2020

15:07

SAVO ISKRENO! Milošević: Saša Ilić sigurno nije slučajno bio na tribinama!

Partizan

SAVO ISKRENO! Milošević: Saša Ilić sigurno nije slučajno bio na tribinama!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizan Savo Milosević izjavio je da mu je drago što je legendarni kapiten Saša Ilić bio na stadionu u Humskoj na meču protiv Mladosti, kao i da je podrška takvog čoveka uvek dobrodošla

Ilić je iz lože pratio subotnjii meč crno-belih protiv ekipe iz Lučana, a mediji su spekulisali da će biti angažovan u klubu i da će dobiti funkciju potpredsednika za sportska pitanja.

- Što se tiče Saleta Ilića, nisam stigao da se vidim sa njim, ali planiram da to uradim ovih dana. Veoma mi je drago što je bio prisutan na utakmici. On je jedan od najbitnijih ljudi u ovom klubu u poslednjih 10-15 godina i svaka njegova podrška je dobrodošla - rekao je Milošević na konferenciji pred četvrfinala Kupa protiv Radnika iz Surdulice.

Milošević je dodao da je Iliću svakako mesto u klubu u budućnosti, a da je dolazak na mečc Superlige dobar znak za početak.

- Nije moj posao i ne bih do kraja komentarisao, ali sigurno da nije slučajno bio na tribinama i da će naše rukovodstvo već razgovarati o nekim konkretnijim stvarima kada je u pitanju njegov angažman u FK Partizan. O tom potom. Čak ni to nije bitno u ovom momentu, već da Sale treba bude deo kluba u budućnosti na ovaj ili onaj način. Ovo je dobar znak za početak - zaključio je Milošević.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija