• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.06.2020

15:52

ON ĆE BITI NAJVEĆE POJAČANJE! Isti je kao ja, tvrdoglavi Bosanac! Krstajić poslao poruku UPRAVI PARTIZANA!

Partizan

ON ĆE BITI NAJVEĆE POJAČANJE! Isti je kao ja, tvrdoglavi Bosanac! Krstajić poslao poruku UPRAVI PARTIZANA!

Podeli vest

Nekadašnji as i sportski direkto Partizana Mladen Krstajić je jasan, Savo Milošević mora da ostane na klupi crno-belih

Savo je napravio neverovatan posao, a sada se pitamo da li će ga skinuti. Ako ostane, biće najveće pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku. Mora da ostane tri ili četiri godine. Isti je kao ja, tvrdoglavi Bosanac, koji je preuzeo ekipu u lošem trenutku - rekao je za B92.net Mladen Krstajić.

BIO JE MOJ UČITELJ! Savo Milošević se na emotivan način oprostio od Ilije Petkovića!

GOTOVO JE, USKORO POTPISUJE! Trener potvrdio, nada Juventusa u crno-belom!

 

 

Krstajić smatra da je Milošević u derbijima pokazao da ima bolji tim od Zvezde, bez obzira na ishod prvenstva.

- Pokazao je da je bolji. Zvezda je sticajem okolnosti prva. Desili su se kiksevi u prvenstvu, pa u finalu Kupa, ali Vojvodina je dokazala da je u usponu i da veliki posao pravi Nenad Lalatović. Savo nije kriv, uprava kluba mora da ga zadrži - poručio je bivši selektor.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 3 godine

Tu osobinu ,da je tvrdoglavi bosanac, je do sada najviše afirmisao,na žalost,ona nije dovoljna da bi neko bio uspešan trener,a on je najbolji primer,da to čak vodi u neuspeh.

Goran

pre 3 godine

Savo ima podrsku svih a najvise navijaca i zato Mladene ne kvari ugled igraca i kapitena jer tvoja rec ima bljutav ukus s obzirom sa kim si se slizao.Cak te ni zonasi nece.Tim i rezultati se ne prave za noc i to Bogu hvala znaju u Partizanu.Tebi i tvojima bi bilo bolje da ode Savo nadajuci se da mozete da rovarite.Cak ste i Saleta kapitena uvukli u vase kolo.Bio si dobar igrac i neka tako ostane.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija