• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

17:55

CRNOGORSKA STENA REŠAVA SAVINE PROBLEME! Milošević PRONAŠAO pravog IGRAČA za defanzivnu liniju crno-belih!

Partizan

CRNOGORSKA STENA REŠAVA SAVINE PROBLEME! Milošević PRONAŠAO pravog IGRAČA za defanzivnu liniju crno-belih!

Podeli vest

Od starta nove sezone, fudbaleri Partizana imaju velike probleme u defanzivi, a nakon poraza od Novog Pazara u drugom kolu Superlige Srbije, trener crno-belih Savo Milošević, povukao je nekoliko radikalnih odluka u selekciji tima

Milošević je posle gubitka bodova u Novom Pazaru promenio sastav pred duel sa Javorom, koji su crno-beli rešili u svoju korist sa 4:0. Strateg "parnog valjka" je za duel sa Ivanjičanima iz prvih 11 izostavio standardne Nemanju Miletića, zatim Bojana Ostojića i Slobodana Uroševića, a šansu su dobili Rajko Brezančić, Aleksandar Lutovac i novajlija Maki Banjak.

U BANJAKU JE SPAS? Čekajući sunce iznad Humske ulice! Nesigurna odbrana koja poništava ofanzivnu i lepršavu igru Partizana!

Savo ima ideju da stamenog Aleksandra Šćekića, neprelaznog zadnjeg veznog igrača crno-belih prekomanduje u poslednju liniju i tako dobije novi štoperski tandem, Banjak - Šćekić!

Foto: Starsportphoto

– Imamo trojicu centarhalfova, mogućnost da koristimo i Miletića: probali smo na Zlatiboru i videli da može da prođe na nekim utakmicama. Čak i Šćekića, tri-četiri puta igrao je u poslednjoj liniji na proverama u Turskoj. Za centralne defanzivce važi kao i za sve druge igrače: ukoliko budu igrali dobro i imali stabilnost – biće starteri, u suprotnom… Tražićemo nova rešenja – ističe Milošević.

Foto: Starsportphoto

Šćekić je u Partizan stigao 2018. godine iz turskog Genčerlebirligija, a za crnogorsku reprezentaciju sakupio je 17 nastupa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija