• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2020

11:30

POVRATAK! Partizan sa najiskusnijima napada Inđiju!

Partizan

POVRATAK! Partizan sa najiskusnijima napada Inđiju!

Podeli vest

Partizan je posle poraza u Novom Pazaru uspeo da upiše dve važne pobede bez primljenog gola. Pao je prvo Javor (4:0), a onda je osvojena i Surdulica, gde je Radnik izgubio 2:0

Nismo na terenu videli neke standardne igrače, a narednog vikenda videćemo nove promene u Humskoj!Na terenu bi ponovo trebalo da budu Vladimir Stojković i Bibars Natho!

PARTIZANOV SRBIN KOJI NIJE ZNAO SRPSKI! Nisam bio loš, ali sam napredovao!

SRBI ŠOKIRALI JAPANCA! Zašto su svi BESNI I LJUTI ako odmah ne damo gol? Da probamo neku tehniku iz Japana!

 

Iskusnom golmanu, s pauzom na gol crti još od finala Kupa Srbije s Vojvodinom u Nišu, potreban je prethodno bar jedan meč na domaćoj sceni da bi se u punom sjaju vratio. Kako prenosi Žurnal to ne znači da u Humskoj ne veruju Popoviću, naprotiv - bio je sjajan u Surdulici.

Sa druge strane, Natho će ponovo biti na terenu posle neočekivanog odsustva sa prethodna dva meča. Navijače Partizana iznenadilo je da je Izraelac čak ostao u Beogradu kada je njegov tim putovao u Surdulicu, ali će sada i on ponovo zauzeti svoje mesto u timu.

Trener Partizana sprema ekipu za dolazak Inđije u Beograd, ali u mislima već ima letonski RFS: Partizan za devet dana počinje svoj put u kvalifikacijama za Ligu Evrope i zbog toga će se, kao priprema za taj susret, Stojković i Natho naći na terenu već protiv Inđije.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija