• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

28.08.2020

07:15

NAVIJAČI PARTIZANA NE ŽELE NEKADAŠNJEG MILJENIKA! "Grobari" poručili: Andrija, ne prilazi Humskoj!

Partizan

NAVIJAČI PARTIZANA NE ŽELE NEKADAŠNJEG MILJENIKA! "Grobari" poručili: Andrija, ne prilazi Humskoj!

Podeli vest

Navijači Partizana jasno su poručili da u Humskoj ne žele da vide Andriju Živkovića (24), pa makar igrao za džabe! Nekada jedan od najtalentovanijih fudbalera u Evropi u sredu uveče raskinuo je ugovor s Benfikom i postao slobodan igrač, a već tada na društvenim mrežama krenule su spekulacije gde će nastaviti karijeru

"Grobari" su odmah upravi kluba stavili do znanja da momak rodom iz Niša nije dobrodošao u Humsku. Dobro pamte da su Andrija i njegov otac Jovica pre četiri godine odbili da produže ugovor, pa je mladi as otišao u Benfiku bez obeštećenja. Vicešampion Srbije je zbog toga morao da plaća penale u iznosu od 2,5 miliona evra, koje do dan-danas nije u potpunosti izmirio.

(VIDEO) NATHO ZA MIRAN SAN U HUMSKOJ! Partizan se pomučio, ali savladao RFS za drugo kolo!

Ostaje van Srbije

Za igrača takvog kvaliteta sigurno će biti mnogo ponuda i verujem da će on izabrati neku iz inostranstva

Ljubinko Drulović, bivši Živkovićev trener

 

BROJKA 88 UTAKMICA ZA BENFIKU ODIGRAO JE ANDRIJA ŽIVKOVIĆ OD 2016, UZ UČINAK OD ČETIRI GOLA I 24 ASISTENCIJE

Dužan kuvaricama

Zbog toga se nikome ne sviđa ideja da Živković ponovo obuče crno-beli dres. Jedan od navijača u ironičnom tonu poručuje pod kojim uslovima bi ga prihvatio.

"Prvo da donese pare kuvaricama iz Teleoptika, koje im je obećao, kao 'dobar dečko'. Da potom odlepi Đaniju sa čela 50.000 evra. Plati Apolonovih 2,4 miliona evra i 90.000 evra što je tužio Partizan. A onda može s Vulićevićem na desnog beka", piše na Tviteru izvesni Frank L.

Foto: Starsportphoto©

Drugi navijač okrivio je njegovog oca Jovicu da je sve vreme nagovarao sina da ošteti Partizan, kriveći ga za pad karijere mladog fudbalera.

"Šta je dete krivo? Ne podržavam povratak, da se razumemo. Šta je dete krivo što ima oca skota? Radio je i govorio šta mu je otac naredio", piše korisnik Tvitera Diretore.

Zanimljivo, na ove objave reagovao je potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, koji je na ova dva komentara odgovorio da Živković nikad neće moći nazad u Humsku.

Podsetimo, prethodna uprava beogradskog kluba na čelu s Draganom Đurićem prodala je prava na Živkovića Investicionom fondu Pinija Zahavija. U pogubno sastavljenom ugovoru postojala je stavka da ako Partizan odbije ponudu za igrača veću od pet miliona evra, polovinu iznosa ponude moraće da plati izraelskom menadžeru.

Foto: Starsportphoto

U leto 2015. godine upravo tolika ponuda je stigla u Humsku, i to od Benfike, sa kojom Zahavi ima odličnu saradnju. Na opšte zaprepašćenje svih u Partizanu, Živković je tad odbio da ode u Lisabon, a zatim i da produži ugovor. Sačekao je sledeću godinu i otišao u Portugal kao slobodan igrač, čime je finansijski urnisao Beograđane.

Problemi su rešivi

Prema rečima Živkovićevog bivšeg trenera iz Partizana, kao i nekadašnjeg igrača Benfike Ljubinka Drulovića (51), mladi igrač mora pod hitno da vrati karijeru na pravi put.

- Pratim medije u Portugalu i nije me iznenadio Žiletov odlazak. On već godinu dana nije tamo igrao i bilo je logično da se rastanu. Šteta, jer je odličan fudbaler. Sada mu je najbitnije da nađe klub u kojem će igrati. Da li će to biti Partizan ili neki drugi, nije važno. Samo je bitno da igra. Tačno je da je bilo problema prilikom njegovog odlaska iz Humske, ali mislim da je to rešivo. Ipak, za igrača takvog kvaliteta sigurno će biti mnogo ponuda i verujem da će izabrati neku iz inostranstva - zaključuje Drulović.
 

I Fejsa na transfer-listi

Fudbalski klub Benfika u narednoj sezoni neće računati ni na drugog srpskog fudbalera u svojim redovima - Ljubomira Fejsu (32). Iskusni defanzivni vezista u prošloj sezoni bio je na pozajmici u španskom Alavesu, a sada je u potrazi za novim klubom. Nekadašnjem fudbaleru Hajduka iz Kule, Partizana i Olimpijakosa ugovor s lisabonskim velikanom ističe narednog leta.

Jovica Živković: Hvala i doviđenja

Otac i menadžer Andrije Živkovića, Jovica, odbio je juče da kaže gde će njegov sin nastaviti karijeru. Živkovića starijeg pozvali smo na telefon, ali kada je čuo da ga zovu novinari, rekao je "hvala i doviđenja" i spustio slušalicu. Njegov sin Andrija nije se javljao na telefon, a prethodno se putem Instagrama zahvalio bivšem klubu na provedenom vremenu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija