• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2020

08:58

PARTIZAN ČEKA RIVALA! Natho jasan: Nije bitno odakle dolaz!

Partizan

PARTIZAN ČEKA RIVALA! Natho jasan: Nije bitno odakle dolaz!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Bibars Natho rekao je danas da njegova ekipa mora da nauči da dobija teške utakmice i da je zadovoljan pobedom protiv RFS i prolaskom u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa

- Veoma teška utakmica. Letonci su organizovana ekipa, dobro su odigrali u defanzivnom i taktičkom smislu. Baš je bilo teško za prvo kolo, ali sam srećan, jer znamo da želimo da završimo pozitivno. Sad samo moramo da nastavimo. Svaka utakmica ja priča za sebe. Zavisi i od protivnika i od toga kako ćemo mi ući u meč, fizički. Nije bilo nimalo lako, jer su oni organizovani i zatvarali su nas, ali nekad je najvažnije da se dobije 1:0 -  rekao je Natho, saopštili su crno-beli.

Partizan se sinoć plasirao u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto je pobedio letonski RFS sa 1:0. Jedini gol postigao je Natho u 52. minutu iz jedanaesterca.

- Pritisak je svaki put kad izvodim penal. Pre svega zato što želim da golom pomognem ekipi, a golman je tu u 'vin-vin' situaciji. Ako mi odbrani dobro je za njega, a ne nikom ništa. Onda je to veći pritisak za mene, ali sam srećan što sam poslednjih nekoliko kaznenih udaraca realizovao -  naveo je Natho.

NAVIJAČI, BEZ PANIKE! Informer saznaje, iskusni vezista OSTAJE U PARTIZANU!

PAO POTPIS U HUMSKOJ! Golman produžio ugovor na još dve godine!

 



Partizan će u ponedeljak na žrebu u Nionu dobiti protivnika u drugom kolu.

- Čekamo rivala i nije bitno odakle dolazi, samo se nadam da ćemo se kvalifikovati. Tek je početak sezone. Jeste da ispada da smo se naslonili na prošlu sezonu, ali nije normalna situacija ni za koga, pa ni za nas. Trudimo se da uradimo najbolje što je do nas. Pod pritiskom smo, međutim, više puta sam rekao da je za nas važno da dobijamo i 1:0. Pokazali smo nešto i to će nam koristiti u budućnosti. Moramo da naučimo da dobijamo teške mečeve i prevazilazimo teške trenutke. Srećan sam zbog toga - rekao je Natho.

Govoreći o jučerašnjoj utakmici, Natho je rekao daje u prvom poluvremenu bilo teško, pošto se RFS branio sa desetoricom, imamo dobru taktiku i dobro igrao.

- Fudbal je takav da nekad morate da budete strpljivi i čekate odgovarajući trenutak da napadnete i date gol. I 1:0 je sjajan rezultat. Moramo da budemo fokusirani, više mi se sviđao format sa dve utakmice u kvalifikacijama, jer možete da pokažete ko je bolja ekipa, ali pravila su se promenila -  rekao je on.



U utakmici protiv RFS na gol se vratio Vladimir Stojković.

- Srećan sam zbog povratka Stojkovića. Naravno je da lepo igrati s njim, mada nije suštinski važno ko je na terenu. Srećni smo zbog njega i trudimo se da damo sve od sebe. Kada se igra samo jedna utakmica u kvalifikacijama je teže, samo 90 minuta je na raspolaganju, ako pogrešite – ispadate. Videli smo da je dosta dobrih ekipa završilo takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evropa, pošto su pravila drugačija. Moramo da se posvetimo samo jednoj utakmici da gledamo kako da dobijemo -  rekao je Natho.

Partizan će u nedelju od 18.45 u Novom Sadu igrati protiv Vojvodine, u šestom kolu Super lige. To će biti prvi duel dve ekipe od finala Kupa krajem juna, kada je Vojvodina pobedila posle izvodjenja jedanaesteraca.

- Ne razmišljamo niti pričamo više o finalu Kupa. To je odavno gotovo. Gledamo napred i želimo da dobijemo svaku utakmicu. Nadam se da ćemo uspeti - naveo je Natho.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija