• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

12.09.2020

12:12

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ UOČI DEBIJA NA KLUPI CRNO-BELIH! Sudije moraju da poštuju Partizan!

Partizan

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ UOČI DEBIJA NA KLUPI CRNO-BELIH! Sudije moraju da poštuju Partizan!

Podeli vest

Verujem da ćemo imati pošteno suđenje i da će arbitri poštovati veličinu kluba, kaže Aleksandar Stanojević, koji će drugi mandat na mestu trenera ekipe iz Humske imati danas protiv Rada u 7. kolu Superlige

Nadam se da ćemo imati fer i korektno suđenje i da će arbitri poštovati ovu gromadu od kluba, kaže novi trener Partizana Aleksandar Stanojević (43)! Povratnik na klupu crno-belih drugi mandat na mestu trenera ekipe iz Humske započeće danas (subota, 20.00) protiv Rada u 7. kolu Superlige Srbije!

Teška vremena

Teža je situacija sad nego kad sam prvi put došao, jer je Zvezda već duži period dominantnija u prvenstvu
Aleksandar Stanojević


Stanojević se u Partizan vratio potpuno neočekivano, istog dana kada je Savo Milošević podneo ostavku. Milošević je na utakmici sa Vojvodinom, nezadovoljan suđenjem, doživeo nervni slom. Crno-beli su u toj utakmici poraženi 3:2, a dan kasnije Savo je podneo ostavku.

Kao Real i Barsa

Uprava crno-belih je odmah reagovala i vratila popularnog Stanoja. Kao i u prvom mandatu u Humskoj, Stanojević će opet debitovati protiv Rada, ali je o utakmici bilo najmanje priče. U centru pažnje je i dalje prepucavanje na relaciji Partizan - Fudbalski savez Srbije - Sudijska komisija, a Stanojević je poručio da očekuje fer suđenje, jer crno-beli zaslužuju najbolje!

 

OTVORENO O SVEMU! Stanojević O sudijama, pritisku, fizičkoj spremi, sistemu, gromadi od kluba!

"BUBAMARA" U SRBIJI KREĆE! Dekijev ispit pred Nikoziju, Stanoje opet na klupi crno-belih!

 

Partizan opet napao FSS, o tome čitajte OVDE.

 

Bez Sume i Brežančića, Stojković spreman

 

Stanojević protiv Rada neće moći da računa na suspendovanog Sejdubu Sumu, kao i povređenog Rajka Brežančića, dok su ostali spremni, uključujući i povratnika Aleksandra Miljkovića. Novi trener govorio je i o golmanima pošto je Aleksandar Popović u dosadašnjem delu sezone imao prednost u odnosu na Vladimira Stojkovića.
- Stojković je spreman, profesionalac je, ima rutinu, igrači mu veruju. Braniće, nema nikakvih problema - rekao je Stanojević.

- Nadam se da će suđenje biti fer i korektno, da će poštovati ovakvu gromadu od kluba. Uz dužno poštovanje svima, mi smo Partizan, za Srbiju smo ono što su Barselona i Real za Španiju. Verujem da će svi poštovati veličinu našeg kluba - jasan je Stanojević.

Kada je prvi put preuzeo ekipu iz Humske u aprilu 2010, Stanojević je zatekao crno-bele na četiri boda zaostatka za Zvezdom, ali je ipak uspeo da osvoji titulu. Sada je došao na minus šest, ali uprkos tome što je rekao da ne voli da poredi svoj prvi mandat u Partizanu sa onim što ga čeka, Stanojević kaže da je sada ipak teža situacija.

- Nikad nije lako u Partizanu. Ne volim da poredim vremena, ali mislim da je sada teža situacija. Zvezda je već duži period dominantnija u prvenstvu - iskren je Stanojević.

Navijači, podržite nas

Foto: Starsportphoto

 

Publike neće biti da pozdravi Stanojevića, ali on kaže da oseća da su navijači uz njega i klub.

- Za mene je bilo baš emotivno kada sam prolazio kroz svlačionicu na stadionu iako sam fokusiran samo na rad. Igrači i ja osećamo te vibracije navijača putem poruka, bitno nam je da su uz nas. Trebalo bi svi da budemo zajedno, da budemo jedinstveni, ta pozitivna energija nam je potrebna iako ne mogu da budu na stadionu kako bi nas podržali posle svega što nam se dešava - zaključio je Stanojević.
 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija