• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

06.10.2020

12:29

LEGENDE PARTIZANA ZAGRMELE: UPRAVA NAPOLJE! Bivši fudbaleri "parnog valjka" OGORČENI, opleli bez dlake na jeziku!

Partizan

LEGENDE PARTIZANA ZAGRMELE: UPRAVA NAPOLJE! Bivši fudbaleri "parnog valjka" OGORČENI, opleli bez dlake na jeziku!

Podeli vest

Crno-beli posle 10 kola imaju najveći zaostatak za Zvezdom od 2015. godine, čak osam bodova, a Dževad Prekazi i Đorđe Tomić poručuju da klub neće izaći iz krize sve dok aktuelno rukovodstvo ne podnese ostavke

Vreme je da uprava Partizana spakuje kofere i mesto prepusti legendama kluba, poručuju bivši igrači Partizana Dževad Prekazi (63) i Đorđe Tomić (47)!

Nada umire poslednja

Verujem u Aleksandra Stanojevića i njegov tim, da mogu da pobede u derbiju. Sale je odličan trener i vrhunski čovek
Đorđe Tomić

 

Nekadašnji prvotimci "parnog valjka" smatraju da čelnici kluba iz Humske snose najveću odgovornost za preranu eliminaciju iz Evrope i činjenicu da je ekipa već sad na putu da četvrtu sezonu zaredom ostane bez titule šampiona.

Partizan nakon 10 odigranih kola u Superligi ima čak osam bodova zaostatka za Crvenom zvezdom. To je, posle dva meseca fudbala, najveći bodovni minus u odnosu na ljutog rivala još od 2015. godine. Osim toga, crno-beli su ispali iz Lige Evrope u 3. kolu kvalifikacija, a stigli su i da promene trenera, pošto je s klupe otišao Savo Milošević, a zamenio ga je Aleksandar Stanojević. Takođe, nedavno je isplivao podatak da je dug kluba iz Humske veći od 30 miliona evra. Sve u svemu, deluje da bi tekuća sezona mogla da bude jedna od najgorih u novijoj istoriji Partizana.

Foto: Starsportphoto©

Dževad Prekazi



Vratiti asove

Poslednji kiks crno-beli su doživeli u subotu, kada su u Gornjem Milanovcu odigrali samo 1:1 s Metalcem, iako su poslednjih pola sata imali igrača više.

Legendarni fudbaler Đorđe Tomić smatra da krivica nije samo na trenerima i igračima, već na predsedniku Miloradu Vučeliću, potpredsedniku Vladimiru Vuletiću i generalnom direktoru Milošu Vazuri.

ZAOSTATAK ZA ZVEZDOM NAKON 10 KOLA


Sezona 2020/21.
Crvena zvezda 30
Partizan 22
Sezona 2019/20.
Crvena zvezda 27
Partizan 26
Sezona 2018/19.
Crvena zvezda 28
Partizan 21
Sezona 2017/18.
Crvena zvezda 28
Partizan 23
Sezona 2016/17.
Crvena zvezda 25
Partizan 19
Sezona 2015/16.
Crvena zvezda 26
Partizan 17

- Partizanu želim pobedu u derbiju i duplu krunu. A ovoj upravi, kojom iz senke rukovode Žarko Zečević i Ivan Ćurković, želim da ode jednom za sva vremena. Na vlast su došli nakon najsramnije sednice skupštine u istoriji. Da bi osigurali fotelje, oni su legende kluba precrtali hemijskom olovkom. Potrebno je da se održe zborovi i da se u klub vrate Saša Ilić, Gordan Petrić, Ivan Tomić, Bata Mirković, Moca Vukotić, Nenad Bjeković... A ne da klub vode oni koji su se dva puta oznojili u Teleoptiku ili ovi što nisu šutnuli loptu u životu - oštar je Tomić.

Uprkos neslaganju sa stavovima uprave, on smatra da Partizan može da se vrati u trku za titulu pobedom u derbiju koji će biti odigran u narednom kolu.

- Verujem u Aleksandra Stanojevića i ekipu da mogu da pobede u derbiju. Sale je odličan trener i vrhunski čovek. On je moj drug, baš kao i Savo, Bata, Gordan i Ivan Tomić. Oni su ulazili u klub i ginuli. Bolje da nisu ni radili s ovima iz uprave - zaključuje Tomić.

Mišljenje s Tomićem deli i nekadašnji vezista Dževad Prekazi. On kaže da rukovodstvo mora da snosi odgovornost za neuspehe.

- Situacija ne valja. Oni koji vode klub znaju zašto je došlo do toga. Šta god da se desi, oni će da se vade da je neko drugi kriv za neuspeh. U fudbalu ako nemaš rezultate, pakuješ kofere i ideš. Pogotovo u velikim klubovima kao što je Partizan. Bez rezultata nema opravdanja ni za šta. Žalosno, tužno i bolno je za nas koji volimo Partizan - poručuje Prekazi za Informer.
Šta će sad pojačanja

Navijači su ljuti što je uprava dovela čak pet novih igrača tek nakon ispadanja iz Evrope i zaostatka za Crvenom zvezdom od osam bodova. Prekazi smatra da je pojačanja trebalo dovesti mnogo ranije.

- Oni u upravi misle da je logično da dovode igrače posle ispadanja iz Evrope. Ja mislim da je to trebalo da se radi kad je tome bilo vreme. Odjednom, sad trebaju igrači? Znači sutra kad promene i ovog trenera, novi kad dođe, reći će: "E sad treba igrač i za mene" - zaključuje Prekazi.


Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vuki

pre 3 godine

... Što i objašnjava onaj njihov manevar odvraćanja pažnje u vidu raznih saopštenja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija