• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2021

15:53

PARTIZANOVA DECA! Crno-beli ne moraju da brinu za budućnost

Partizan

PARTIZANOVA DECA! Crno-beli ne moraju da brinu za budućnost

Podeli vest

Nakon pobede u prvom prolećnom kolu, Aleksandar Stanojević je odlučio da je vreme za još jedan kontrolni meč. U ponedeljak na terenima SC Partizan-Teleoptik, odigrana je trening utakmica između Partizana i ekipe Teleoptika

U mešovitom sastavu na strani crno-belih bila su i dva omladinca, Vanja Vlahović i Mihajlo Petković. Petković i Vlahović su prošli pripremni period sa prvim timom u Turskoj, a potom su vraćeni na kaljenje u svoje selekcije gde će biti praćeni, ali će povremeno trenirati i igrati utakmice sa seniorskom selekcijom.  

Upravo su ova dva momka postigla i dva gola na trening utakmici koja je završena rezultatom 2:0 za Partizan.  
 
- Po povratku iz Turske, imali smo dva dana odmora, nakon čega  smo se vratili obavezama u omladincima gde smo krenuli odmah sa treninzima koji su bili jakog intenziteta, jer su oni krenuli kasnije sa pripremama od prvotimaca - počinje mladi MIhajlo Petković.  
 
- Moja osećanja po povratku u Beograd, posle priprema, su bila pomešana. Bio sam tužan jer su pripreme završene, ali sam bio i srećan što se vraćam kući, svojoj porodici, i drugarima iz omladinaca. Moje je najviše zanimalo kako sam se uklopio sa igračima i da li je sve prošlo kako treba. Povratak u omladince je bio sjajan, svi su mi čestitali na odlasku sa prvim timom, a i na dobro odigranoj utakmici. Šef Stanojević nam je, dok smo još bili na pripremama, nagovestio da ćemo biti pozivani jednom nedeljno kako bismo odigrali prijateljsku utakmicu ili odradili trening sa prvim timom. Svaki odlazak je neko novo iskustvo i uvek se radujem tome. Vanja i ja postigli po gol zbog čega smo obojica srećni. Utakmica je bila „jaka“ i imao sam tu sreću da postignem prvi gol koji nam je doneo prednost. Generalno smo zadovoljni utakmicom i igrom, a pogotovo time sto se završilo u našu korist.  

Foto: printscreen

Mihajlo Petković


 
Zadovoljstvo utakmicom, ali i pripremnim periodom u Turskoj nije krio ni Vanja Vlahović.  
 
- Kada smo se vratili iz Turske dva dana sam odmorio kod kuće. U ponedeljak smo se priključili našoj ekipi omladinaca i vreme provodili trenirajući sa njima. Treninzi su bili naporni, zato sto našoj ekipi liga počinje 6. marta, tako da maltene odrađujemo još jedne pripreme, ali uz veliko zadovoljstvo. Što se tiče utakmice, veoma sam zadovoljan. Presrećan sam zbog svog postignutog prvog pogotka kao i zbog asistencije - u jednom dahu objašnjava Vlahović   

Foto: printscreen

Vanja Vlahović


 
Osećanja po povratku?  
 
- Sreća, radost, ispunjenost, ostvarenje sna...Mnogo lepih osećanja, jer ja živim i dišem za Partizan. Moji su me pitali kako je prošlo, kako smo prihvaćeni, da li je sve bilo ok. Mogli su da gledaju naše treninge, tako da su dobrim delom i bili upućeni u sve. U jednu ruku mi je bilo žao, ali u drugu sam jedva čekao da se vratim u svoju ekipu. Uželeo sam se svojih drugova i trenera. Trenera Brnovića, na žalost, još nisam video jer je iz zdravstvenih razloga je morao da se vrati u Crnu Goru. Na priprema sa prvim timom naučio sam da cenim vise rad, red i disciplinu. Bio sam jako srećan. Svaki poziv i dolazak u prvi tim za mene je nagrada i priznanje za igre u omladincima -  zaključuje Vanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija