• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2021

15:36

NE ZANIMA ME STATISTIKA AKO NISMO PRVI! Stanojević otvorio dušu! Želi da dovede napadača, ali neće da kaže kojeg!

Partizan

NE ZANIMA ME STATISTIKA AKO NISMO PRVI! Stanojević otvorio dušu! Želi da dovede napadača, ali neće da kaže kojeg!

Podeli vest

Aleksandar Stanojević šta poželi, to i dobije! Jedan od najboljih trenera u istoriji Partizana je pred kraj letnjeg prelaznog roka tražio šest pojačanja i dobio ih je

Želeo je šef struke crno-belih nove ugovore za Aleksandra Šćekića, Sašu Zdjelara i Bojana Ostojića i to mu je ispunjeno.

Sada želi novog napadača, a generalni direktor Miloš Vazura će pokušati da ga dovede što pre!

Foto: Starsportphoto

 

Stanojević kaže da je rekao konkretno ime, ali da neće još da otkriva o kome je reč!

- Jasno smo stavili do znanja da želimo da otkupimo Holendera. Osim toga, tačno znamo koga hoćemo i želimo na leto. Već smo definisali kog napadača,razgovaraćemo i sa članovima skaut službe, da i ona potvrdi. Očekujemo da tog napadača završimo u junu. Možda i ranije, ako je moguće-rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

 

Vezali su crno-beli  17 pobeda i puni optimizma odlaze na gostovanje OFK Bačkoj, u 28. kolu Superlige.

- Statistika je varljiva. Ona mi znači samo kad smo prvi na tabeli. Tad ima značaj za Partizan. Kad nismo prvi ne znači ništa. Sad je izuzetno važno da Partizan prezentuje fudbal kakav prezentuje. Da pobeđuje u kontinuitetu, postiže dosta golova... To me ispunjava. Statistiku ćemo da gledamo kad budemo prvi i možda, za deset godina- zaključio je Aleksandar Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

PRVA ĆE BITI ZVEZDA, BEZ OBZIRA DA LI ĆE RAZLIKA BITI 6, 9 ILI 12 BODOVA. TO UOPŠTE NIJE VAŽNO.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija