• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2021

14:02 >> 16:35

STANOJEVIĆEVA MAŠINERIJA ISPISALA ISTORIJU! Partizan deklasirao Bačku!  /VIDEO/

Partizan

STANOJEVIĆEVA MAŠINERIJA ISPISALA ISTORIJU! Partizan deklasirao Bačku! /VIDEO/

Podeli vest

U okviru 28. kola Superlige Srbije sastali su se Bačka i Partizan. Crno-beli su slavili sa 4:0 i tako upisali 16. uzastopnu pobedu u prvenstvu

Šef struke Partizana Aleksandar Stanojević postao je strateg sa najviše uzastopnih slavlja u borbi za bodove u klupskoj istoriji!

Oborio je rekord star 23 godine. Partizan ima 16 pobeda, a 15 je skupio  Tumbaković na početku sezone 1998/99.

Bačka se odlično držala u prvom poluvremenu, ali je u 44. minutu Igor Vujačić, posle asistencije Asana doneo radost crno- belima! Ostao je Crnogorac u kaznenom prostoru posle kornera, sačekao  centaršut Japanca sa desne strane i onda glavom pogodio mrežu i matirao sjajnog Aleksu Milojevića. Ovo je bio četvrti gol Vujačića ovog proleća.

Prednost je duplirao upravo Japanac u 58. minutu nakon asistencije Jojića! Nastavio je Asano da rešeta nemilosrdno protivničke mreže!

Lazar Marković je krunisao odličnu partiju pogotkom u 62. minutu, a u 88.  je asistirao Mladom Joviću, koji je postigao lep pogodak glavom!

Ostaje da se vidi kakva će biti situcija sa odličnim Filipom Holenderom, koji se povredio u poslednjem minutu prvog dela, pa ga je u nastavku zamenio Bajbek!

 

BAČKA - PARTIZAN 0:4 (0:1)

 

Stadion: Bačke. Sudija: Miloš Đorđić

Strelci: Vujačić 44, Asano 58, Marković 62, Jović 88

Bačka Milojević,Nedeljković,Zdravković, Rađen, Parađina, Pantić, Žakula, Eskić (od 63. Svarpus), Mijatović, Ratković, Ašćerić (od 63. Nedeljković). Trener: Milan Kuljić.

Partizan: Popović ,Miljković, S. Marković, Vujačić, Obradović, Šćekić (od 74. Pavlović), Jojić (od 74. Zdjelar), Asano (od 74. Jović), Natho (od 63. Suma), L. Marković, Holender (od 46. Bajbek). Trener: Aleksandar Stanojević.

 

 

TOK MEČA
 

Kraj! Ovi igrači Partizana na čelu sa Aleksandrom Stanojevićem su ispisali istoriju kluba! 

 

88. minut - GOOOOOL! Lazar Marković je centrirao, sjajno se snašao mladi Jović i glavom povisio na 4:0!

84. minut - Žakula dobija žuti karton... slobodan udarac će izvesti Suma! Preko gola puca Sejduba Suma!

80. minut - Marko Pantić je zaradio žuti karton zbog povlačenja Pavlovića

77. minut - Ogromna šansa za goste! Gladan je golova Bajbek, pokušao je, ali lak posao za Milojevića! Bled pokušaj ofanzivca crno-belih...

74. minut - Iz igre izlaze Asano, Šćekić i Jojić, a na terenu su Jović, Zdjelar i Pavlović.

63. minut -  Natho je ustupio mesto Sumi, a Milan Kuljić je odlučio da Svarups i Nedeljković zamene Eskića i Ašćerića.

62. minut! GOOOOL! Lazar  Marković je pogodio mrežu! Bajbek je šutirao, Milojević odbio, ali samo do nekadašnjeg igrača Liverpula! 3:0 vode crno-beli!

58. minut GOOOOL! Takuma Asano je strelac, asistent je Miloš Jojić! 2:0 za Partizan!

57. minut - Žuti karton zaradio je Lazar Marković

53. minut - Pokušao je Natho, ali je Milojević bio na visini zadatka! 

48. minut - Odmah prilika za Bajbeka, ali nije bio precizan ofanzivac Partizana! 

46. minut - Počeo je drugi deo susreta! Povređenog Holendera zamenio je Bajbek!

Kraj prvog poluvremena! Vodi Partizan minimalnim rezultatom, ali je Bačka odigrala dobrih 45 minuta!

45 +2 - Povređen je Filip Holender. Posle duela na sredini terena ostao je da leži, žalio se na bol u stopalu, pa je uz pomoć lekarskog tima napustio teren.

44. minut! GOOOOOL! Asistirao je gotovo neprimetni Asano, a precizan bio crnogorski reprezentativac Igor Vujačić! Ostao je Crnogorac u kaznenom prostoru posle kornera, sačekao  centaršut Japanca sa desne strane i onda glavom pogodio mrežu i matirao sjajnog Aleksu Milojevića. Ovo je bio četvrti gol Vujačića ovog proleća.

42. minut - Korner za Bačku, i odlična prilika za domaćina! Žakula je pokušao, lepo šutirao ali se istakao Popović!

36. minut - Protestvuje Aleksandar Stanojević sa klupe Partizana, zbog faula Miloša Jojića na sredini terena! On misli nije bilo prekršaja. Morao je da interveniše glavni sudija Miloš Đorđić i da ga opomene.

32. minut - Udarac u okvir gola Partizana, Pantić je šutirao sa oko 25 metara, ali bio je budan golman Popović!

Foto: Starsportphoto

Direktor A reprezentacije, Stevan Stojanović prati meč u Bačkoj Palanci

30. minut - Pritiska Partizan, ali ne da se Bačka! 

27. minut -  Odbranila se Bračka od nekoliko uzastopnih kornera, a golman domaćih brani odlično danas!

26. minut - Udarac iz ugla za Jojića, nije to bilo najbolje, ali odmah je dobio šansu za popravni! Lopta je došla do Holendera, ali od svega novi korner!

Foto: Starsportphoto

 

25. minut -  Jojić je izveo korner, sjajno je šutirao Natho, ali je odlično intervenisao golman Milojević! Lopta ponovo odlazi u korner...

21. minut - Prvi žuti karton na meču dobio je Marko Stojanović u redovima domaćina. Startovao je sa leđa na Takumu Asana

17. minut - Filip Holender je iz slobodnog udarca loptom "nokautirao" Ašćerića u živom zidu.

15. minut - Pokušao je domaćin da uzvrati preko Ašćerića, ali je lopta završila u rukama golmana Partizana, Popovića!

12. minut - Reprezentativac Mađarske, Filip Holender, ponovo je bio u sjajnoj šansi, ali se istakao kapiten Bačke, Aleksa Milojević, fenomenalnom intervencijom!

10. minut - Holender pogađa stativu! Najbolja prilika na meču! Bačka nije "parkirala" autobus i ne igra loše domaćin danas!

8. minut - Korner za Bačku. Golman Popović je siguran! Nema promene rezultata...

5.minut  -  Šansa za domaće, kojima je dosuđen slobodan udarac! Marko Pantić je centrirao, Ratković je zakačio loptu glavom i od svega gol aut.

2. minut - Prvi napad vredan pomena! Bio je korner za crno - bele, centrirao je Jojić, pokušao je Vujačić, ali je lopta završila pored stative

1. minut - Počeo je meč! I jedni i drugi žarko žele da izađu iz ovog meča sa osmehom na licu!

14:50 - Aleksandar Stanojević je nekoliko minuta pred meč izjavio: Nikad se ne zna. Siguran sam da nas očekuje naporna utakmica! Spremni smo na sve! Nismo hteli da se opustimo, zato izlazimo u trenutno najjačem sastavu! 

14:38 -  Ovo je poslednja prvenstvena utakmica pre odlaska na dvonedeljnu pauzu zbog obaveza reprezentacija. Partizan će u tom periodu biti bez pola tima, jer ima čak 11 fudbalera u nacionalnim selekcijama. Interesantno je da nemaju crno-beli predstavnika u reprezentaciji Srbije!

14:19 - Trener Bačke, Milan Kuljić, odlučio da meč krene sa tri štopera u formaciji 3-5-2. 

Na klupi su ostali: Pilipović, Živić, Nedeljković, Mijazaki, Mihajlović, Njamculović, Zličić, Svarpus. Sa druge strane, Aleksandar Stanojević može da računa još na: Gočmanca, Živkovića, Ostojića, Uroševića, Smiljanića, Lutovaca, Pavlovića, Sumu, Jovića i Bajbeka.

14.13- Aleksandar Stanojević se još jednom odlučio da odmori Vladimira Stojkovića i da da šansu golmanu Aleksandru Popoviću da brani

14.00 - Dobrodošli na Informerov lajv blog utakmice Bačka - Partizan.

 

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Navijac sam Partizana ali imam primed be na ponasanje Stanoje vica. Dobar je trener ali nervira stalnim pritiscima na sudije.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija