• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2021

18:13 >> 21:00

NOVA GOLEADA PARNOG VALJKA! Pao Metalac, Partizan osokoljen ide na megdan ZVEZDI!  /VIDEO/

Partizan

NOVA GOLEADA PARNOG VALJKA! Pao Metalac, Partizan osokoljen ide na megdan ZVEZDI! /VIDEO/

Podeli vest

Partizan je spakovao tri gola Metalacu, zadržao je mirnu mrežu i u dobrom raspoloženju dočekuje 164. večiti derbi

Fudbaleri Partizana su upisali 19 uzastopnih pobeda! Metalac je bio generalna proba pred derbi u sredu (18:00), a izabranici Aleksandra Stanojevića slavili su sa 3:0!

Strelci su bili Suma u 43. minutu sa bele tačke, Miloš Jojić nakon sjajne solo akcije u 52. minutu i Lazar Marković u 58. minutu nakon asistencije Miljkovića!

Foto: Starsportphoto

 

Trener Metalca, Žarko Lazetić je nakon meča rekao da su dobro prošli, kako je moglo da bude i čestitao je crno-belima na zasluženoj pobedi!

Aleksandar Stanojević pohvalio goste i bio je raspoložen nakon trijumfa! Rekao je da očekuje lep derbi, što se očekuje od timova koji imaju toliko uzastopnih pobeda!

 

PARTIZAN - METALAC 3:0 (1:0)

Stadion Partizana          Sudija: Danilo Grujić

Igra se bez prisustva publike

Strelci: Suma 43. (p), Jojić 52, L. Marković 58

Partizan: Stojković – Miljković, S. Marković, Ostojić, Obradović (od 65. Urošević) – Zdjelar (Šćekić od 61.), Jojić – Marković (od 61. Stevanović), Suma (od 65. Lazar Pavlović), Jović (od 46. Asano) – Holender.

Metalac: Puletić – Vlalukin, Rogač, Pecelj, Vasiljević – Krajišnik – Cvetković, Maksimović, Zoćević, Mlađović – Katanić.

TOK MEČA:

90. minut! Kraj! Pobeda Partizana od 3:0 i sada je na redu večiti derbI!

85. minut - Apsolutno ništa vredno pomena se ne dešava od poslednjeg gola Partizana! Očigledno da su izabrnici Aleksandra Stanojevića mislima već u 164. večitom derbiju!

77. minut - Probao je Stevanović, ali rezultat je ostao nepromenjen!

72. minut - Dosadno, dosadno... Obezbedio je Partizan trijumf i sada gledamo uspavanku! Menja i trener Metalca. Luković umesto Katanića, Milićević umesto Vasiljevića.

66.minut - U igri su Lazar Pavlović i Slobodan Urošević! Izašli su Suma i Obradović. Miran period meča... Partizan je praktično obezbedio pobedu...

60. minut - Ušli su Stevanović i Šćekić umesto Markovića i Zdjelara.

58. minut - GOL! Miljković je asistirao Lazaru Markoviću, koji u maniru iskusnog strelca matira Puletića potpuno neometan!

52. minut - GOL! Fenomenalno je oduzeo loptu Miloš Jojić, povukao je i rutinski savladao Puletića! 2:0!

51. minut - Pokušao je Suma sa levom nogom po zemlji, ali nedovoljno jako...

46.minut - Počelo je drugo poluvreme! Hoće li Partizan nastaviti sa goleadama, ili će Metalac ostati tvrd orah? Asano je zamenio Jovića...

45. minut - KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Imao je Partizan lepe prilike, pretio je i Metalac! Ali kada nije mogao da padne gol iz igre, pao je iz penala! 

43. minut - GOL! Suma je strelac sa bele tačke! Malopre nije bi lo penala, ali sada jeste! Mlađović je pokupio Lazara Markovića u šesnaestercu! Dušan Puletić je bio blizu da odbrani, ali mu to nije pošlo za rukom!

42. minut - Lazar Marković je "požueto" a mogao je još koji igrač domaćih! Bunili su se jer nije dosuđen penal!

Foto: Starsportphoto

 

39. minut - Preti i Metalac! Jalovo, ali preti! Krajišnik je probao šut, ali Stojković budno sve propratio! 

35. minut - Prvi korner za goste, ali od svega samo gol aut!

32. minut - Lepa šansa za Partizan! Pokušao je atraktivno Holender makazicama, ali je tada samo zasmetao Joviću, koji je bio u boljoj poziciji...

31. minut - Probali su igrači Metalca, šutirao je Maksimović, ali je Stojković nije imao težak posao

27. minut - Prvi put je opasno pripretio Metalac, ali je na kraju dosuđen ofsajd!

23. minut -  Posle nekoliko opasnih napada Partizana, ušlo se u mirniji deo meča...

17. minut - Ostao je posle jednog duela da leži Obradović na zemlji, ali se na sreću ubrzo vratio u igru!

14. minut - Ponovo je pokušao Jojić da iznenadi Puletića, ali još jednom bez uspeha!

12. minut - Gol je postigao Lazar Marković, ali je poništen zbog velike greške Holendera! On je umesto da sam šutira, proigrao Markovića koji je bio u debelom ofsajdu!

Foto: Starsportphoto

Holender i Rogač u duelu

11. minut - Pokušao je Jojić da iznenadi Puletića sa velike udaljenosti iz slobodnog udarca, ali je to bio lak posao za čuvara mreže gostiju!

9. minut -  Još jedna sjajna prilika! Jojić je centrirao, Miljković je tukao glavom, ali Puletić je sjajno reagovao!  

8. minut - Sjajna šansa za Partizan! Suma i L. Marković su imali priliku da dovedu domaćina u vođstvo, ali ništa od toga!

6. minut - Mora Zdjelar da se čuva danas...ako dobije žuti, propustiće derbi!

4. minut - Pokušao je Aleksandar Miljković, ali nije bilo velike opasnosti po gol gostiju! Otišla je lopta preko prečke...

3. minut - Spor tempo na samom startu! Zatišje pred buru, ili...

2. minut - Stanojević je nervozan od samo starta! Kamermanu je oštro odbrusio da se odmakne malo od njega i ukaže malo poštovanja! 

1 minut - Meč je počeo! Metalac je mučio Partizan često. Nisu crno- beli jesenas pobedili, bilo je 1:1!Hoće li se mučiti i danas, ostaje nam da vidimo...

19.00 - Šef struke Metalca, a nekadašnji Partizana, Žarko Lazetić je rekao da je Partizan u ludačkoj formi, a Stanojević najbolji trener u Srbiji!

18:41 - Partizan je kod kuće je dobio poslednja 23 od 24 meča u svim takmičenjima! Impresivan podatak! 

18:36 - Evo ko će čekati priliku sa klupe u redovima domaćina: Popović, Banjak, Vujačić, Natho, Pavlović, Asano, Živković, Šćekić, Štulić, Urošević, Stevanović! Na gostujućoj klupi ostali su: Savić, Premović, Fićović, Grbović, Li, Kokir, Pavlović, Jokić, Lukić, Milićević, Mijailović;

18:31 - Stanojević je napravio nekoliko izmena u odnosu na poslednji meč Partizana koji je odigrao sa Bačkom! Stojković je sada na golu umesto Popovića, Ostojić je na poziciji štopera umesto Vujačića, Zdjelar umesto Šćekića, Suma umesto Natha, a Jović na mestu Lazara Markovića.

18:15 - Dobro veče i i dobrodošli na lajv blog portala Informer.rs. utakmice Partizan-Metac! Meč možete pratiti iz minuta u minut

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

"Upravu" si Lazeticu da je najbolji jer ti je dao dve trecine tim, ha ha ha. E da vidimo jako ce filijala odigrati protiv direkcije.

sledeća vest

Vesti

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija