• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2021

19:28

PARTIZANU SLEDI POLA MILIONA! AU ŠTA RADI OVAJ ČOVEK! Sadik se sprda u Španiji! Dvotruki strelac za devet minuta!

Partizan

PARTIZANU SLEDI POLA MILIONA! AU ŠTA RADI OVAJ ČOVEK! Sadik se sprda u Španiji! Dvotruki strelac za devet minuta!

Podeli vest

Najbolji napadač Almerije ponovo rešeta! A u Partizanu trljaju ruke!

Ekipa Almerije igra meč 37. kola španske Segunde protiv Ovijeda na svom terenu, a prvo poluvreme završeno je sa 2:0!

Bivši igrač Partizana Umar Sadik, postigao je oba gola!

On je tako stigao do brojke od čak 20 pogodaka ove sezone (18 prvenstvo i dva u kupu), što znači da će klubu iz Humske leći na račun 500.000 evra bonusa.

 

Prvi  u 22. minutu meča, kada je iz jedanaesterca desnom nogom poslao neodbranjivu loptu u donji desni ugao golmana gostiju!

 

 

Osam minuta kasnije je posle asistencije Akiemea sa leve strane šutirao levom nogom i loptu smestio u levi donji ugao - 2:0.

Mogao je sjajni napadač i do het-trika da mu je Korpas u 16. minutu dozvolio da izvede prvi penal na ovoj utakmici. Umesto najboljeg strelca, Korpas je preuzeo odgovornost i - nije bio precizan! Sadik je do sada na 18 postignutih golova ove sezone u Segundi!

Podsetimo, Sadik je prošlog leta otišao u Almeriju za pet miliona evra, a dogovoreno je da crno-beli dobiju još tri miliona ako se španski klub plasira u Primeru iz Segunde.

Na kraju je meč završen nerešeno - 2:2.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija