• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.05.2021

15:32

NA SVETI DAN, NEMAM REČI... ASANO NAS JE OSTAVIO NA CEDILU! Marković brutalno opleo po Japancu!

Partizan

NA SVETI DAN, NEMAM REČI... ASANO NAS JE OSTAVIO NA CEDILU! Marković brutalno opleo po Japancu!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Lazar Marković oglasio se nakon odlaska doskorašnjeg saigrača Takume Asana

Takuma Asano je napustio Partizan, tvrdi da mu klub duguje neisplaćene zarade, a s druge strane crno-beli prete tužbom.

- Iskreno, toliko sam razočaran, na današnji Sveti dan, da nemam reči. Ovo govorim u svoje ime i, nadam se, svih saigrača. Praznici su, imamo slobodne dane, nisam stigao ni sa kim da razgovaram, ali već sutra imamo trening kada nas, kao tim, čeka ova tema! - kazao je Marković. 

 

Foto: Starsportphoto

Takuma Asano navukao bes doskorašnjeg saigrača

- Ovde se ne radi o novcu i platama, već o odnosu prema klubu i nama unutar njega. Da neko pogrešno ne razume, svi rade za novac i treba da budu plaćeni, ali postoji način na koji se nešto radi i u koje vreme. Ovo govorim kao neko ko je ponikao u Partizanu i sa mojim saigračima se mesecima i godinama borim za sveti grb! Svaki stranac koji je došao u Partizan je uvek bio više poštovan i ispoštovan od strane svih nas! Trudili smo se da se osećaju kao kod kuće i da im našim igrama pomognemo da i oni budu najbolji! To je i slučaj sa Asanom. Odigrao je sezonu života i postigao dvadeset golova zbog tima, ne jer je bio sam na terenu. I to nam je hvala?!

Foto: Starsportphoto

 

- Da ostavi čitav tim na cedilu, trenera, saigrače i klub, tri nedelje pred kraj sezone i utakmicu finala Kupa? Da isključi sve telefone, ode za Japan i ni sa kim se ne pozdravi? To isto veče smo se vraćali svi autobusom sa gostovanja, nasmejani i srećni, ne sluteći šta sprema! Ovo je nečuveno -  revoltirano kaže Marković.

- Što se tiče nas kao tima, ko ne želi da bude u Partizanu, nema mu ni mesta! Mi ćemo se konsolidovati i nastaviti našu borbu, još jači! - poručuje Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija