• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2021

19:03

ASANO JE LJUDINA, A NE IZDAJNIK! Selektor JAPANA stao u zaštitu igraču!

Partizan

ASANO JE LJUDINA, A NE IZDAJNIK! Selektor JAPANA stao u zaštitu igraču!

Podeli vest

Odlazak Takume Asana iz Partizana podigao je mnogo prašine u fudbalskom svetu

Japanac je podelio navijače Partizana, upravo, pa i saigrače zbog odluke da napusti redove crno-beli tri nedelje pre kraja šampiona i finala Kupa Srbije. 

Mnogi smatraju da je Asano "izdao" Partizan kada je odlučio da zbog dugovanja ode iz kluba, a svoje viđenje situacije izneo je i selektor Japana Hadžime Morijasu.

- Iz svog iskustva znam da Takuma nije osoba koja izdaje saigrače ili svoju ekipu. On je dobar čovek. Želeo bih da pružim podršku Asano onoliko koliko sam sad u stanju - rekao je Morijasu. 

Foto: Starsportphoto

Prema rečima selektora, Asano je jedan od kandidata za reprezentaciju posle dobrih igara u crno-belom dresu. 

- On je kandidat za reprezentaciju i ako je moguće želeo bih da razghovaramo o mom izboru za kraj maja. Ne mogu da pričam o njegovom ugovoru. Nije mi jasno šta će se dešavati, ali voleo bih da se što pre reši - istakao je selektor. 

Japanac je iz kluba otišao zbog dva bonusa i kirija za stan koje nije dobio duže vreme. Partizan je spremio kontra tužbu i nada se dobitku od 3.000.000 evra sudskim putem. Odlazak Asana uzburkao je dešavanja u svlačionici, Vladimir Stojković ga je nazvao izdajnikom, a Lazar Marković nezahvalnikom


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija