• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2021

15:00 >> 17:36

PARNI VALJAK UBEDLJIV PROTIV VOŽDOVCA! Zmajevima GORI pod nogama! OPSTANAK ĆE JURITI U POSLEDNJEM KOLU! /VIDEO/

Partizan

PARNI VALJAK UBEDLJIV PROTIV VOŽDOVCA! Zmajevima GORI pod nogama! OPSTANAK ĆE JURITI U POSLEDNJEM KOLU! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Partizana dočekali su Voždovac u 37. kolu Superlige Srbije i pobedili sa 3:0

Crno-beli ne mogu do titule, drugo mesto je osigurano te je fokus Partizana bio duel sa Voždovcem i sada poslednji koji igra sa lučanskom Mladosti! To je priprema za finale Kupa koje je na programu 25. maja!

Nije Voždovac bio dostojan protivnik Partizanu danas, a beogradski klub došao je na prag ispadanja iz Lingong Superlige! 

Poveli su izabranici Aleksandra Stanojevića u 21. minutu autogolom Aleksandra Bogdanovića, povisio je u 73. minutu mladi Nemanja Jović koji je ušao sa klupe!

Konačan rezultat postavio je na ovom meču rezervista Natho u 79. minutu meča!

Foto: Starsportphoto

 

Voždovcu "gori pod nogama" u kalendarskoj 2021. godini, "Zmajevi" su uz Proleter bili apsolutni hit prvenstva u prvom delu sezone, ali katastrofalni rezultati tokom proleća zakomplikovali su subinu Voždovčana koji se sada grčevito bore za opstanak!

Dodatan problem predstavlja činjenica da su svi rivali u "donjem domu" već odigrali svoje mečeve, a većina je osvojila bodove!

PARTIZAN - VOŽDOVAC 3:0 (1:0)

Stadion Partizana

Sudija: Đorđić Miloš

Strelci: Bogdanović 21 (ag), Jović 73, Natho 79.

Partizan: Popović – Živković, Banjak, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Jojić (od 80.Baždar ) – Lutovac (od 68. Stevanović), Pavlović (od 60. Natho), L. Marković (od 60. Štulić) – Holender (od 60. Jović)
Trener: Aleksandar Stanojević

Voždovac: Preković – Lasickas, Milović, Bogdanović, Hajdin – Purtić, Milosavljević – Stojčev, Milojević, Stanisavljević – Janković
Trener: Predrag Rogan.

 

TOK MEČA:

90. MINUT - KRAJ SUSRETA! Partizan je rutinski dobio Voždovac 3:0!

85. minut - Šansa za domaćina! Prvo je Jović bio blokiran, a onda Hajdin uspešniji u duelu od Baždara!

84. minut - Faulom je Banjak zaustavio napad Voždovca na sredini terena, a sudija Miloš Đorđić pokazao mu žuti karton!

80. minut Samed Baždar, igrač rođen 2004. godine debituje za Partizan! Zamenio je Jojića

79. minut- GOL! Natho je strelac trećeg gola za Partizan! Izgledalo je da je Izraelac pokušao da zaobiđe golmana Prekovića, ali je lopta posle njegove reakcije glavom pogodila metu. U poslednjem kolu ćemo saznati da li će Voždovac i sledeće godine biti član elitnog ranga! 

75. minut - Dvostruka izmena u gostujućem timu! Vuk umesto Aleksandra Bogdanovića, a Dukić umesto Stanisavljevića

73. minut - GOL! Peti gol ove sezone postigao je mladi Nemanja Jović! Duplirao je prednost Partizana!  Štulić je poslao loptu za Natha, ali iza leđa. Ipak,uspeo je Izraelac da nastavi akciju i pronašao Jovića u petercu!

70. minut - Dve promene sada i u timu Voždovca, Ajdinović i Stoisavljević su u igri umesto Milojevića i Stojčeva

68. minut - Filip Stevanović je u igri umesto Aleksandra Lutovca

66. minut - Pokušao je Aleksandar Stanisavljević udarcem iz daljine, ali je Popović bio siguran!

65. minut - Štulić nije imao sreće! Prečka je bila saveznik Voždovca! Sjajno je skočio mladi napadač nakon centaršuta Natha, ali rezultat je ostao isti!

60. minut - Trostruka izmena u Partizanu! Osvežio je napad Aleksandar Stanojević! U igri su umesto Lazara Markovića, Holendera i Pavlovića, Natho, Štulić i Jović

59. minut- "Požuteo" je Miloš Jojić! Morao je vezista crno-belih faulom da zaustavi Cvijetićanina i kontranapad Voždovca

54. minut - Imao je sreću Popović, koji nije dobro procenio let lopte na centaršut iz kornera, ali gosti to nisu iskoristili

53. minut - Odlično je Lazar Marković proigrao Holendera, a on umesto da sam završi akciju, pokušao je iz prve da proigra Lutovca, ali nije uspeo...

48. minut - Loše je Banjak ispucao loptu i to pravo u noge protivničkog igrača! Ipak Voždovac nije uspeo da iskoristi poklon!

47. minut: Lutovac je centrirao sa desne strane, ali od svega samo korner za crno-bele! Miloje Preković je bio siguran nakon šuta iz daljine domaćih

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Voždovac mora nešto da promeni ukoliko ne želi da bude poražen danas! Cvetićanin je ušao umesto Alekse Jankovića za ekipu Voždovca. 

45. minut - Pokušao je Milojević da iznenadi Popovića, ali je golman Partizana bio budan! Kraj prvog dela susreta! 

Foto: Starsportphoto

 

43. minut - Sudija Đorđić pokazao je Nemanji Milojeviću žuti karton zbog faula nad Milošem Jojićem 

41 minut - Deluje da oba tima jedva čekaju pauzu! Voždovac mora mnogo bolje, odgovarao bi im i nerešen ishod da naredno kolo dočekaju malo rasterećenije!

38. minut - Voždovac preti iz prekida. Ipak, Hajdin je faulirao Vujačića i zaradio žuti karton.

33. minut - Nervoza u redovima Voždovca! Gosti ne uspevaju da zaprete crno-belima! Odbrana Partizana odlično je postavljena i ne dozvoljava da "zmajevi" priprete!

29. minut: Aleksa Janković je prošao Igora Vujačića, on ga je u duelu zakačio rukom po licu, ali sudija je procenio da tu nema penala! 

26. minut -Ukoliko se nešto ne promeni u korist Voždovca, očekuje ih pakao u borbi za opstanak!  Gosti sad imaju 47 bodova i ako izgube moraće da u poslednjem kolu da savladaju Javor na svom terenu da bi sačuvali status superligaša! A Javor mora da dobije taj meč da bi eventualno i on ostao u elitnom rangu! 

21. minut: GOL! Poveo je Partizan u Humskoj i to autogolom Aleksandra Bogdanovića! Miloš Jojić je probio levom stranom, pokušao da uposli Lazara Markovića, ali je to presekao defanzivac Voždovca i prosledio loptu u svoju mrežu.

 

15. minut - Golman Aleksandar Popović je loše ubacio loptu, bio neodlučan da li da je doda Zdjelaru ili Banjaku, a Voždovac je izborio korner.Ipak nisu uspeli da ugroze Popovića gosti!

14. minut - Prva prilika i za goste. Stanisavljević se odlično oslobodio Zdjelara, okušao šut, ali lopta završava pored stative.

12. minut: Crno-beli ređaju šansu za šansom.... Pokušao je Lutovac sa 15-ak metara,a posle odbrane Prekovića još jednom je pokušao Lazar Marković, ali opet nije uspeo da zatrese mrežu!

11. minut - Viđene su dve sjajne prilike za Lazara Marković u razmaku od svega nekoliko sekundi. Prvo mu je dodao Lutovac, Milivoje Preković je odbranio, a onda je posle centaršuta Jojića Marković pokušao glavom. Nije to bio dovoljno dobar udarac...

Foto: Starsportphoto

 

9. minut - Tek sada se Voždovac malo oslobodio pritiska i počeo da igra bolje...

4. minut - Pokušao je i Miloš Jojić sa distance, ali ni on nije bio precizan!

2. minut - Prvu priliku na ovom susretu imao je Lazar Pavlović. Pucao je sa ivice kaznenog prostora, ali baš loše, pa je negodovao Stanojević.

1. minut - Krenuo je meč! Voždovac mora da odigra i iznad mogućnosti, jer su mu bodovi preko potrebni!

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

15:00 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 37. kola Superlige Srbije između Partizana i Voždovca! Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!
Live TV

Jezivi zločini Nasera Orića 32 godine ostali nekažnjeni! Republika Srpska nije poklonjena, ona je zarađena hiljadama srpskih žrtava!

Danas se navršava 32 godine od stradanja Srba u srednjem podrinju. Najmlađa žrtva bio je dečak od samo četiri godine. Za ove zločine niko nikada nije odgovarao. Naši zvaničnici iz Srbije i Republike Srpske otišli su danas da odaju počast srpskim žrtvama. Na ovu temu u "Info večeri" govorili su novinar "Politike" Marko Lakić, član predstavništva SNS-a Vladimir Marinković i Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a. Uživo u program uključio se i Brano Vučetić iz Bratunca koji je ispričao svoja svedočenja o zverstvima Nasera Orića, kao i Radojka Filipović iz Bratunca koja je ispričala svoja svedočenja.

06.07.2024

22:30

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku! (VIDEO)

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija