• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2021

13:03

ZDJELAR I NATHO JEDNOGLASNI! Slovaci MORAJU pasti!

Starsportphoto

Partizan

ZDJELAR I NATHO JEDNOGLASNI! Slovaci MORAJU pasti!

Podeli vest

Fudbalere Partizana u četvrtak 22. jula od 21 čas na stadionu u Humskoj očekuje meč Lige Konferencija sa Dunajskom stredom! Ukoliko svladaju prvu prepreku naredni rival biće im bolji iz dvomeča Soči (Rus) – Kešla (Aze).

Nakon fenomenalnog starta Partizana u Superligi Srbije i goleade protiv Proletera, navijači se nadaju da će ove sezone crno-beli uspeti da pomrse konce večitom rivalu i vrate titulu u Humsku!

- Posle prve pobede u sezoni samopoudanje nam je poraslo, ali Evropa je Evropa, sledi mnogo bitna utakmica, nadamo se najboljem po nas. Posle godinu i po dana naši navijači su opet tu, uživali smo da igramo pred njima. Fudbal se igra zbog navijača, stvarno smo uživali u Novom Sadu, po onakvom vremenu, pred toliko ljudi. Nadamo se da ćemo u Beogradu opet uživati pred mnogo navijača - kaže Saša Zdjelar.

Foto: Starsportphoto

 

Izraelac Bibras Natho kaže da su ljudi iz Partizana uradili zadatak kako treba i skenirali narednog protivnika.

- Naši treneri su uradili skauting, da vide pritiv koga igramo. Naravno, želimo da pobedimo, to je važno za nas, klub, navijače. Bićemo sto odsto spremni. Želimo pobedu, moramo da slavimo! Ako odemo na Soči, to je žreb, ponekad imate manje, ponekad više sreće. Svejedno, prvo moramo da završimo posao u naredniom meču, ako prođemo Dunajsku sredu, sigurno je da bi to mogao da bude Soči i u tom meču bismo opet sto odsto bili spremni da pobedimo. Spremni smo i moramo da se kvalifikujemo u grupnu fazu- kaže Natho.

On kaže da izuzetno ceni navijače crno-belih.

- Bilo je neobično prvih nekoliko minuta, jer posle dužeg vremena smo igrali pred navijačima. Svi su ih videli, oni su po meni među najboljima u Evropi. Igrao sam pred raznim publikama, sa njima imamo 20 do 30 odsto više snage. Nadam se da ćemo postići željeni rezultat.

Foto: Starsportphoto

 

Saša Zdjelar je uveren da je pred ekipom iz Humske daleko uspešnija sezona.

- Kad igrate u Partizanu ciljevi su najveći. Obaveza nam je da pobeđujemo i da se plasiramo u grupnu fazu. Naravno da to možemo. Idemo utakmicu po utakmicu, ovo je prva, najbitnija, daćemo sve da se plasiramo u tu grupnu fazu. Nije nam lako, ovo je druga godina bez trofeja, svesni smo da je pritisak ogroman. Krenuli smo dobro, odradili smo dobre pripreme. Ekipa je dosta napredovala, dugo smo zajedno, doveli smo nekoliko pojačanja. Došao je Dača Pantić, Rikardo, Saničanin, uigravamo se, mislimo da će ovo biti jedna dobra sezona za nas.

Foto: Starsportphoto

 

Sližio se i Natho sa tim...

- Mislim isto kao in Saša, imamo odličan tim. Nadogradili smo an prošli godinu. Ako nastavimo u ovom pravcu, verujem da ćemo ove godine osvojiti neki trofej - poručio je Bibras.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija