• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2021

07:11

STANOJEVIĆ ODREDIO TIM ZA STREDU! Pantić ISPRED Natha! Gomeš PREDVODI napad PARTIZANA!

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ ODREDIO TIM ZA STREDU! Pantić ISPRED Natha! Gomeš PREDVODI napad PARTIZANA!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana večeras od 21 čas igraju prvi meč u okviru Lige Konferencija

Crno-bele će na svom stadionu u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija ugostiti neugodnu slovačku Dunajsku Stredu.

Neće četa Aleksandra Stanojevića imati lagan zadatak iako su favoriti protiv DAC-a. Ipak, slovački predstavnik poslednjih godina napreduje, a ekipu koju sa klupe predvodi Antal Nemet svi su želeli da izbegnu. 

Foto: fkpartizan.rs

Stanojevića može da raduje forma sa superligaške premjere i utakmica protiv Proletera. Rikardo Gomeš je pokazao da će biti najveće pojačanje, Danilo Pantić se sjajno uklopio u tim, a Siniša Saničanin uspeo je da zameni Svetozara Markovića. 

Za razliku od Strede, tim crno-belih za večerašnju premijeru gotovo i da je poznat, a najveći znak pitanja vezan je za sredini terena gde Stanojević na raspolaganju ima Miloša Jojića, Sašu Zdjelara i Aleksandra Šćekića. 

Foto: Starsportphoto

Budući da se prvi meč igra u Beogradu i da se očekuje pobeda crno-belih moguće je da će Jojić dobiti prednost u odnosu na Šćekića, zbog ofanzivnijih karakteristika, te da će popularni "Zeka" delovati u tandemu sa nazamenljivim Zdjlearom. 

Odbrana je gotovo sigurna, a ispred Vladimira Stojkovića igraće Aleksandar Miljković, Siniša Saničanin, Igor Vujačić i Slobodan Urošević, mada postoje šanse i da Ivan Obradović dobije prednost u odnosu na bišveg beka Napretka. 

Napad je protiv Proletera delovao fenomenalno i za očekivati je da ista četvorka predvodi ofanzivni deo tima. Postoje šanse da zaigraju i Sejduba Suma ili Bibars Natho, ali će se verovatno Stanojević voditi parolom "tim koji pobeđuje ne treba menjati". 

Foto: Starsportphoto

Najistureniji će biti Rikardo Gomeš, po bokovima će dejstvovati Lazar Marković i Nemanja Jović, dok će glavni kreativac u timu biti Danilo Pantić. Naravno, Stanojević ima i Filipa Holendera, ali je mađarski internacionalac bio na dužem odmoru i nije još uvek u top formi. 

Projektovan tim Partizana za Dunajsku Stredu (4-2-3-1): Stojković - Miljković, Saničanin, Vujačić, Urošević - Zdjelar, Jojić - Marković, Pantić, Jović - Rikardo Gomeš.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija