• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2021

19:25

MENIG ODUŠEVLJEN BEOGRADOM! Treba iskusiti ovaj grad i jedva čekam da dođe Rikardo! Treninzi su teški, ali...

FK Partizan

Partizan

MENIG ODUŠEVLJEN BEOGRADOM! Treba iskusiti ovaj grad i jedva čekam da dođe Rikardo! Treninzi su teški, ali...

Podeli vest

Kvinsi Menig, najnovije pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, odradio je svoj prvi trening kao igrač crno- belih na sportskom centru Partizan- Teleoptik zajedno sa igračima koji nisu imali obaveze sa svojim nacionalnim selekcijama tokom reprezentativne pauze.

Nije krio zadovoljstvo Menig zbog svega što ga je dočekalo u Srbiji i crno-belom taboru!

- Prvi dan je protekao dobro. Bio sam uzbuđen zbog početka i svi su me dobro dočekali- portparolka, igrači, trener, celo osoblje -  kaže Menig i dodaje:

Foto: fkpartizan.rs

 

- Treninzi su teški, ali je to dobro za mene kako bih se što pre prilagodio klubu, ali i zemlji.


Slobodno vreme između treninga iskoristio je da se bolje upozna sa gradom u kome će živeti u narednom periodu.

- Želim što pre da se smestim u novi stan i da nađem automobil, da bih mogao da obiđem i prelepe reke u Beogradu -  rekao je.

Foto: FK Partizan

 


Već u devetom kolu Linglong Tire SLS Partizan dočekuje ekipu Crvene zvezde u ,,večitom derbiju”, a Kvinsi ističe da je spreman za ovaj meč.

- Pre derbija imamo dva meča, a svaka utakmica je važna. Imamo jednu utakmicu u domaćem prvenstvu i jednu u Ligi konferencija, a nakon toga i derbi protiv mog prijatelja Živkovića-  rekao je uz osmeh.

Svoje nove cimere, Gomeša i Sumu još uvek nije imao prilike da upozna jer su se pridružili svojim nacionalnim timovima, a ističe da jedva čeka da ih upozna.

- Rikardo mi je poslao poruku, rekao je da će mi, kada se vrati, pomoći za sve što je potrebno u gradu, u klubu… Jako lepo od njega!

Foto: printscreen

 


Na promociju u Beograd doputovao je u društvu članova porodice, koji su bili oduševljeni gradom.
- Raduju se brzom povratku ovde. Svim prijateljima, kada me pitaju kako je u Beogradu, uvek kažem da dođu ovde i sami iskuse grad!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija