• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.09.2021

22:07

IGRANJE ZA OBRADOVIĆA NIJE KORAK UNAZAD! Ledej PUCA od samopouzdanja pred početak sezone!

Starsportphoto©

Partizan

IGRANJE ZA OBRADOVIĆA NIJE KORAK UNAZAD! Ledej PUCA od samopouzdanja pred početak sezone!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Zek Ledej spreman je za početak nove sezone

Bio je američki centar nadomak titule u Evropligi prethodne sezone u dresu Armanija, ali Milanezi predvođeni Kevinom Panterom nisu uspeli da postanu šampioni Evrope. 

Želeli su u Milanu da zadrže Ledeja i Pantera u timu, ali se u priču uključio Partizan na čelu sa Željkom Obradovićem i preoteo Milanezima američke košarkaše koji će naredne sezone biti udarne igle crno-belih. 

Foto: Starsportphoto©

Upravo je Ledej govorio za portal "Basket inside" u kom se dotakao brojnih tema, ali je na početku pričao o životu u Beogradu. 

- Grad je veoma lep, vreme je super, ima mnogo stvari koje možeš da radiš u Beogradu. Najvažnije je naravno da ostanemo zdravi i da se spremimo što bolje. Mi smo mlad tim i moramo da se postaramo da mlađe igrače naučimo kako da igraju na pravi način i da budu uspešni. Slušamo trenera, njegove ideje i trudimo se da sve to sprovedemo što bolje - rekao je Ledej. 

U Beogradu će po prvi put u karijeri sarađivati sa Željkom Obradovićem, a jedan od najboljih trenera svih vremena ostavio je odličan utisak na Ledeja. 

- Željko konstantno razmišlja o košarci. Trudim se da naučim nešto novo od svakog trenera i naravno da želim mnogo da naučim od njega. Vidi da smo mladi, dobro je što igramo brzu košarku i što pokazujemo ono što želi. Ne mislim da je igranje za Željka Obradovića korak unazad u karijeri. Trudim se da rastem iz dana u dan i želim da pobeđujem što više. Zahvalan sam za svo iskustvo koje sam skupio i nastaviću da učim od legende kakav je Obradović - dodaje on. 

Foto: Starsportphoto

Za kraj, dotakao se saradnje sa Kevinom Panterom sa kojim je sarađivao u Armaniju. 

- Kevin je sjajan momak i odličan saigrač, volim da radim sa njim. Ne plaši se velikih utakmica, on je ubica na parketu. Takav igrač vam je potreban ako želite da pobedite. Pokušaćemo da napravimo u Beogradu ono što smo uspeli u Milanu, a to je da ostvarimo odlične rezultate - podvukao je Ledej. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)
Politika

Selaković otvorio izložbu "Preventivni mir" Mikelanđela Pistoleta (FOTO)

Ministar kulture Nikola Selaković istakao je na otvaranju izložbe Mikelanđela Pistoleta "Preventivni mir" u Muzeju savremene umetnosti da "ako umetnost uvek govori univerzalnim jezikom, ona najbolje progovara u delima umetnika kao što je Pistoleto, koji se upravo jezikom umetnosti bori za univerzalne vrednosti humanosti i kreativnosti".

10.05.2024

19:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija