• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2021

20:55

/OCENE/ANKETA/ JOJIĆ SE NIJE POJAVIO U HUMSKOJ! Miljković ZAUSTAVIO Zvezdine nalete! Zdjelar ponovo MOTOR!

Starsportphoto©

Partizan

/OCENE/ANKETA/ JOJIĆ SE NIJE POJAVIO U HUMSKOJ! Miljković ZAUSTAVIO Zvezdine nalete! Zdjelar ponovo MOTOR!

Podeli vest

Derbi između Partizana i Crvene zvezde završen je bez pobednika - 1:1 (1:0)

Partizan je imao prednost i igru sredinom susreta, ali je četa Aleksandra Stanojevića u finišu meča umalo ostala i bez boda kada se Crvena zvezda "sručila" na gol crno-belih nakon pogotka Aleksandra Kataija.

Mogu u Humskoj da budu zadovoljni remijem, ali će ostati žal za prosutom pobedom u 165. večitom derbiju.  

Anketa

OCENE: 

Aleksandar Popović 7,5 - Očekivalo se da će mladi golman Partizana biti slabiji od dvojice čuvara mreža u 165. večitom derbiju, ali je bili potpuno suprotno! Odbrana u petom minutu u situaciji jedan na jedan ulila mu je dodatno samopouzdanje. Sredinom prvog dela je u tandemu sa prečkom zaustavio udarac glavnom Aleksandra Kataija, ali kod gola nije mogao ništa! 

Slobodan Urošević 6,5 - Pojavio se na derbiju agresivnim startom i koškanjem sa Gelorom Kangom, a završio sa mesarskim startom nad Filipom Falkom. U jednoj rečenici može da se opiše učinak bivšeg beka Napretka u Humskoj. Morao je mnogo više u tandemu sa Jovićem protiv Strahinje Erakovića, a gotovo ništa nije uradio, a jedini put kada su pravili višak pogrešio je u odluci da doda Rikardu i tako omogućio Dragoviću da reaguje na vreme. 

Foto: Starsportphoto©

Siniša Saničanin 6 - Kako je otvorio meč, dobro ga je završio! Bio je slabiji deo u štoperskom paru, loše je procenio let lopte u petom minutu kada mu je pobegao Loi Dioni i imao otvorenu šansu, ništa bolje nije bilo ni nakon toga. Katai je njemu pobegao kod izjednačujućeg gola, u prvom poluvremenu umalo skrivio penal posle guranja Ivanića sa leđa. 

Igor Vujačić 7 - Daleko bolji od svog parnjaka. Videlo se da ima iskustva od prošle godine u najvećem fudbalskom meču u Srbiji i da mu to mnogo znači. Stekao je kredibilitet kod arbitara, dobio svaki duel protiv Loi Dionija i naterao Stankovića da ubaci i Marka Lazetića na njegovu stranu. 

Aleksandar Miljković 7 - Nevidljiv u napadu, defanivno ispunio normu. Znalo se i pre meča da će Miljković biti na najvećem testu od svih u odbrani budući da će sa njegove trane napadati i Katai i Ivanić i Rodić, ali se dobro držao i odoleo većini napadač crveno-belih. Teško da je ofanzivno mogao više da doprinese ako se uzme u obzir da je bio "ograničen" na svojoj polovini zbog Zvezdine moćne tranzicije.  

Saša Zdjelar 8 - Ne vredi trošiti reči i ponavljati iste stvari! Iako je Zdjelar kapitensku traku poneo tek kada je Lazar Marković izašao, svima je jasno da je zlatni Orlić lider i motor Partizana! Mučio je Mirka Ivanića bio mu senka u većem delu meča. Nekoliko puta izleteo i zaustavio Kangu u začetku napada. Kada je trebalo i posvađao se sa Novakom Simovićem, dobio žuti karton, ali zarad ekipe sve.

Foto: Starsportphoto©

Miloš Jojić 5,5 - Da nije izvodio prekide teško da bi neko primetio Jojića na terenu, a to je za igrača njegovog iskustva nedopustivo! Mada, verovatno bi većina navijača Partizana volela da ni prekide nije izvodio budući da je tek jednom kreirao dobru akciju za svoj tim. Generalno, ništa više nije uradio od onoga što bi ponudio i Aleksandar Šćekić. 

Lazar Marković 6,5 - Nije ovo bila noć nekadašnjeg reprezentativca Srbije! Kada je želeo da igra nije imao pomoć saigrača, kasnije ga je zaustavila povreda zgloba zbog koje je morao da izađe sredninom drugog poluvremena. Dok je Partizan bio sateran u ćošak, kontrama je pokušavao da kazni otvorenu Zvezdu. 

Bibras Natho 7 - Bilo je priča da Izraelac nije igrač za velike utakmice, ali posle golčine u bliži ugao MIlana Borjana sve će mu biti oprošteno. Digao se iz pepela nakon katastrofalnog meča protiv Anortozisa i jednim potezom rešio meč. 

Nemanja Jović 6 - Kao poražen izlazi iz duela "bonusa" iako su svi stručnjaci smatrali da Partizan ima ogromnu prednost budući da Eraković ne bi igrao da ne postoji pravilo moranja! Zvezdin štoper ga je progutao i zaustavio svaki njegov pokušaj, jednom kada je prošao, Eraković se vratio i sa leđa mu uzeo čistu loptu. Gotovo bez ikakvog učinka na igru svog tima.

Foto: Starsportphoto

Rikardo Gomeš 7 - Nije da gol, nije asistirao, ali je ponovo bio od ogromnog  značaja za tim Partizana. Videlo se koliko pažnje odbrana Zvezde poklanja napadaču crno-belih, ali je posle 90 minuta morao da pruži ruku boljem - Aleksandru Dragoviću. Gotovo da se nije video u prvom poluvremenu kada mu je na leđa seo reprezentativac Austrije, u drugom poluvremenu nešto konrektniji. Postigao i pogodak, ali ga je VAR poništio zbog prethodnog faula. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17