• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2021

07:42

PARTIZANOV KLINAC IZVOZAO CRVENO-BELE! Pogledajte majstoriju crno-belog bisera! /VIDEO/

printscreen

Partizan

PARTIZANOV KLINAC IZVOZAO CRVENO-BELE! Pogledajte majstoriju crno-belog bisera! /VIDEO/

Podeli vest

Zvezda i Partizan podelili su bodove u večitom derbiju (1:1), navijači sigurno nisu zadovoljni, ali nema sumnje da su oduševljeni mladim igračima večitih rivala

Zvezdin "bonus" Petar Stanić je jednim potezom pred golom Partizana ceo stadion ostavio bez teksta.

Ali, s druge strane mu je odgovorio Nikola Terzić. Kao i  Stanić ušao sa klupe i sa nekoliko poteza pokazao da je budućnost crno-belih. 

Hrabrosti mu sigurno ne nedostaje, pokazao je to u najvećoh utakmici srpskog fudbala. Serijom driblinga 20-godišnji krilni igrač je "izlomio" Rodića, zatim prošao između njega i Kataija i ušao u kazneni prostor, ali je iskosa sa desne strane šutirao pored gola.

Nije zatresao mrežu, a bio bi to sigurno prelep pogodak.

Derbi je završen bez pobednika 1:1, pa je situacija na tabeli ostala nepromenjena. Partizan je prvi sa 22 boda, dok dva manje imaju crveno-beli.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija