• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2021

10:55

LOŠE VESTI, KORONA U PARTIZANU! Crno-beli oslabljeni u Zadru!

Starsportphoto

Partizan

LOŠE VESTI, KORONA U PARTIZANU! Crno-beli oslabljeni u Zadru!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan biće oslabljen na startu ABA lige, klub je potvrdio da je Rodions Kuruc pozitivan na koronavirus.

Rodions Kuruc zbog toga neće putovati na gostovanje Zadru sa kojim se crno-beli sastaju u ponedeljak u okviru prvog kola.

Kako se navodi, Letonac se oseća dobro, dok je ostatak ekipe, ali i stričnog štaba negativno testiran na prisustvo virusa Kovid 19.

- Crno-beli put Dalmacije kreću oslabljeni, jer se od povratka iz Atine, van tima nalazi Rodions Kuruc. Na redovnom PCR testu po povratku sa turnira "Pavlos Janakopulos", Kuruc je bio pozitivan na virus Kovid 19 i odmah je upućen u izolaciju. Rodions se oseća dobro, ima blažu kliničku sliku i klub čvrsto veruje da će se brzo oporaviti. Svi ostali igrači i članovi stručnog štaba su testirani i ni kod koga nije registrovano prisustvo virusa Kovid 19 -  kažu u Partizanu.

Crno-beli put Dalmacije kreću u nedelju  a tamo će se zadržati sve do petka jer je utakmica drugog kola regionalne lige protiv Splita, na programu 30. septembra u Splitu. 

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović i Rodions Kuruc

Partizan je pred prvi meč u ABA ligi ove sezone doveo deveto pojačanje! Dobro poznato lice potpisalo je trogodišnji ugovor sa crno-belima.

Slovenački bek Gregor Glas koji je prethodne sezone igrao u Srbiji za Dinamik prošao je kompletne pripreme sa ekipom Željka Obradovića i na kraju je odlučeno da mu se ponudi dugogodišnja saradnja.

Foto: Starsportphoto

 

- Specifična utakmica zato što je prva. Mislim da igrači sa velikom željom iščekuju početak prvenstva i naše lige. Radili smo poslednuu sedmicu na veoma dobar način i sad je najvažnije da to pokažemo na terenu. Gledali smo i analizirali zadar, ekipu koju u svakom pogledu poštujemo i moraćemo da igramo veoma dobro i veoma koncentrisano ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat u Zadru -  poručio je Željko Obradović pred utakmicu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija