• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2021

08:21

"Bomba" se sprema! Partizan dovodi pojačanje iz Amerike?

beta

Partizan

"Bomba" se sprema! Partizan dovodi pojačanje iz Amerike?

Podeli vest

Partizan bi uskoro mogao da dobije pojačanje, navodno su crno-beli zainteresovani za NBA centra Džalila Okafora

Okafor je slobodan posle prekida saradnje sa Detroitom i neuspešnog pokušaja da sklopi dogovor sa Atlantom.

Do sada nikad nije igrao u Evropi, a osim Partizana, kako prenose Novosti, za njegove usluge zainteresovan je i CSKA. Šuška se da crno-beli razgovaraju sa Džalilom Okaforom, nekada velikom nadom na centarskoj poziciji.

Bio je treći pik na draftu 2015. godine, nakon što je osvojio En-Si-Ej-Ej ligu sa legendarnim Djukom. Birala ga je Filadelfija, a u ruki sezoni stigao je do najboljeg ruki tima NBA lige.

U nastavku NBA karijere nikad nije ponovio statistiku iz te prve godine u Filadelfiji, ali je za sedam sezona uspeo da skupi 247 utakmica u najjačoj ligi sveta sa prosekom od 10,4 poena i 4,7 skokova.

Foto: ap photo

Džalil Okafor

 

DŽalil je inače dalji rođak Emeke Okafora, nekadašnjeg reprezentativca SAD i osvajača olimpijske bronze iz 2004. godine.

DŽalil je u mlađim kategorijama predstavljao SAD, ali je na Olimpijskim igrama u Tokiju nastupio za domovinu svojih roditelja, Nigeriju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija