• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2021

23:32

/ANKETA/OCENE/ NOSIOCI ZAKAZALI, POPOVIĆ SAČUVAO PARTIZAN, ALI NIJE MOGAO SAM! Može li Partizan do pobede u Belgiji!?

Starsportphoto©

Partizan

/ANKETA/OCENE/ NOSIOCI ZAKAZALI, POPOVIĆ SAČUVAO PARTIZAN, ALI NIJE MOGAO SAM! Može li Partizan do pobede u Belgiji!?

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su u Beogradu od Genta u trećem kolu grupne faze Lige konferencija

Partizan je imao šansu da reši pitanje u borbi za prvo mesto i osminu finala za Ligu koferencija, ali su crno-beli doživeli poraz od Genta i tako zakomplikovali sebi sudbinu pred revanš u Belgiji koji se igra za 14 dana.  

Anketa

Ocene:

Aleksandar Popović 7 - Rizikvao u dva navrata i opasno se kockao sa samopouzdanjem, ali je odbranio sve što je mogao. Kod gola nije imao šanse, ali je zaustavio krvarenje crno-belih posle 1:0! Već smo apsolvirali da Popović izrasta u vrhunskog golmana. 

Marko Živković 6 - Dobrio je prednost u odnosu na Aleksandra Miljkovića, ali večeras nije pokazao zašto. Bolji u defanzivi od konkurenta, ni to nije bilo dovoljno dobro da zaustavio Čekvetadzea koji je bio ubedljivo najopasniji po gol Partizana. 

Igor Vujačić 7 - Ocena bi išla i više da Kums, kao najniži na terenu, nije iz peterca dao gol glavom. To nije smelo da se desi, ali u ostalim situacijama bez greške. Pomagao Živkoviću i nekoliko puta zaistavio Gruzina. U finišu meča dva puta mogao da izjednači, ali ga je Bolat osjetio. 

Siniša Saničanin 6 - Lošiji u deo štoperskog tandema. Nervozno počeo, a sa Vujačićem deli zasluge za gol Genta. Mnogo manje uticaja na igru nego inače. 

Saša Zdjelar 6 - Prvi put loš dan za "motor" Partizana i odmah poraz! Odigrao je zlatni orlić najslabiji meč ove sezone u crno-belom dresu i to u momentu kada je bilo najvažnije. 

Aleksandar Šćekić 6 - Vodio je ljutu borbu sa Vadisom Ođiđa-Ofoeom i uspeo koliko-toliko da ga zaustavi. Bez ikakvog uticaja na napad Partizana. 

Bibras Natho 5 - Mora više! Od igrača njegovog kalibra Partizanu je na ovakvim utakmicama potrebno više. Pratio ga je Ovusu gde god je krenuo, izluđivao ga i dobio u direktnom duelu. 

Foto: Starsportphoto

Kvinsi Menig 5 - Slabo, bledo, neubedljivo! Gotovo da se nije video na meču protiv Genta, a ušao je u "kopačke" Nemanje Jovića. Pitanje je da li bi igrao toliko da je mladi oofanzivac Partizana bio u stanju da zaigra. 

Lazar Marković 5,5 - Još jedna slaba ocena za crno-bele. Po formi očekivali su u Partizanu daleko više od onoga što su dobili. Nekoliko puta nervozan i ishitren. Utisak je da je zakazao kada je morao da se pokaže i povuče. 

Rikardo Gomeš 5 - Progutali su ga Ngadeu Ngađui i Okumu! Bez dobijenog duela završio je meč u Humskoj, a Belgijanci su pokazali kako protiv napadača Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17