• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2021

22:18

NISAM ZA DOVOĐENJE IGRAČA PO SVAKU CENU! Obradović OTVORENO o POJAČANJIMA nakon sigurne pobede Partizana!

Starsportphoto©

Partizan

NISAM ZA DOVOĐENJE IGRAČA PO SVAKU CENU! Obradović OTVORENO o POJAČANJIMA nakon sigurne pobede Partizana!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Krku u petom kolu ABA lige

Crno-beli su bili i više nego sigurni protiv Krke i slavili sa +47, a trener Partizana Željko Obradović bio je i više nego zadovoljan izdanjem svoje ekipe protiv slovenačkog sastava. 

- Utisci su naravno pozitivni, igrali smo ozbiljnu utakmicu od prvog do poslednjeg sekunda. To je način na koji smo se ponašali na svim utakmicama do sada. Na tome ćemo i insistirati. Uvek ozbiljnost prema sebi i protivniku i najvažnije prema ljudima koji dolaze da nas bodre. Napravili su fantastičnu atmosferu večeras. Verovatno ovo nije realna slika snaga dva tima. Krka je igrala veoma dobro. Izuzetno sam zadovoljan kako smo igrali svih 40 minuta. Siguran sam da kada igrač izađe na parket i oseti ovu atmosferu da dobije dodatnu snagu. Stvarno imam potrebu da se zahvalim navijačima. Biće i teških trenutaka, loših igara, sve to sastavni deo posla, ovo su mladi momci. Uvek je bila odlika navijača Partizana da budu uz tim - istakao je Obradović neposredno nakon meča. 

Poslednjih dana se šuška o pojačanjima koji bi mogli da pojačaju crno-bele, ali Obradović nije želeo da govori o tome i istakao da ima puno poverenje u Zorana Savića. 

Foto: Starsportphoto©

- Najiskrenije pokušavam da budem van svih priča. Nemam pojma ko priča o pojačanjima, o čemu se priča, mene to ne zanima. Imam igrače kojima verujem. Verujem Zoranu i ljudima iz stručnog štaba koji rade dobar posao. Ako bude došlo vreme da se priča o nekim stvarima mi ćemo razgovarati. Nikada nisam bio pristalica toga da se dovodi po svaku cenu neki igrač, sem ako to nije neko... Veona nam je važno da to bude neko ko može da donese neki ekstra kvalitet, sve se svodi na to - objasnio je strateg Partizana. 

Najbolji meč od dolaska među crno-bele odigrao je Jam Madar koji je postigao 23 poena, a ništa manju ulogu nije imao ni Rodion Kuruks. 

- Madar je mlad igrač, ima 20 godina. Ima odličan osećaj za igru. Trenira vredno i ponaša se dobro. Kao i svi mladi igrači ima trenutke kada mu koncentracija nije na najboljem nivou. Rodion je imao problem, kada je došao do stepena forme i onoga što smo očekivali od njega dobio je koronu. To je ostavilo posledice. Večeraas je bilo logično da provede što više vremena na parketu. Od njega očekujem zaista dosta kao i od svih ostalih. Treba svako od njih da se oseti važnim, ovo je tek početak onoga što je ispred nas. Mnogo utakmica i mnogo putovanja - podvukao je trener crno-belih. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija