• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2021

17:09

STANOJEVIĆ POZIVA NA OPREZ! Crno-beli očekuju NAJJAČI Metalac, baš kao i protiv ZVEZDE!

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ POZIVA NA OPREZ! Crno-beli očekuju NAJJAČI Metalac, baš kao i protiv ZVEZDE!

Podeli vest

Partizan će sutra od 17 dočekati Metalac u zaostalom meču petog kola Super lige Srbije

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević smatra da je meč protiv Metalca izuzetno zahtevan za njegov tim, rekao je danas na konferenciji za novinare.

- Izuzetno zahtevan meč. Metalac je mlada i poletna ekipa. Igraju dosta visoko i stvaraju šanse. Žele kroz igru da dođu do rezultata. Ali to i nama otvara određene mogućnosti  rekao je Stanojević.

Trener Partizana veruje da i pored tri vezana poraza Metalac ima kvalitet da se pokaže u dobrom svetlu kao što je učinio na meču protiv Crvene zvezde.

- Protiv Zvezde su dobro igrali i pored poraza, a i druge izgubljene utakmice su lako mogle da se okrenu u njihovu korist - rekao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

Kada je igrački kadar Partizana u pitanju on će se znati "posle današnjeg treninga, pošto ima nekoliko rovitih igrača".

Trener crno-belih je zadovoljan i igrama Danila Pantića "koji se polako vraća u ritam posle povrede", a kada je mesto čuvara mreže u pitanju Stanojević je rekao da će sutra braniti Popović.

Stanojević je naglasio i da dosta znači nekoliko vezanih mečeva na domaćem terenu.

- Znači nam što ćemo vezati par mečeva kući, ne toliko zbog putovanja, koliko zbog kvaliteta terena i smanjenja rizika od povreda - izjavio je Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija