• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2021

23:03

BIO SAM LJUT NA SEBE! Kvinsi Menig kritičan posle gola!

Starsportphoto

Partizan

BIO SAM LJUT NA SEBE! Kvinsi Menig kritičan posle gola!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Kvinsi Menig bio je zadovoljan učinkom u pobedi protiv Voždovca (3:0)

Crno-beli su u 18. kolu Superlige Srbije pobedili Voždovac 3:0, a vodeći gol za goste je postigao Menig (41. minut), a potom su pobedu utvrdili Rikardo Gomeš (50. minut) i Danilo Pantić (55. minut).

Foto: Starsportphoto

 



- Zaista sam presrećan što sam postigao prvi gol na utakmici, ujedno moj treći ove sezone. Asistirao sam i Rikiju za njegov gol, što mi je takođe drago, jer on i ja dosta vremena provodimo zajedno kada smo u sportskom centru, ali nekada i mimo toga - rekao je Menig za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

 



- Što se tiče reakcije i proslave gola, to sam učinio jer sam bio prvenstveno ljut na sebe, jer sam ranije propustio mnogo šansi i sad je konačno sve došlo na svoje - objasnio je Menig.

Foto: Starsportphoto

 



- U fudbalu je sve u kontinuitetu i tako moram da nastavim, nema stajanja.Ostalo je još nekoliko nedelja do kraja, a nas kao i do sada čekaju utakmice na kojima je glavni fokus. Prvo u utorak idemo u Niš da obezbedimo prolaz dalje u Kupu. Sve vam je poznato - rad, rad i kontinuitet - zaključio je Menig.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija