• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2021

23:08

ILIEV BESAN, GRMI ZBOG VEČITOG RIVALA! Gde je VAR na meču protiv Voždovca!? Imam pitanje i za ljude iz Zvezde!

Partizan

ILIEV BESAN, GRMI ZBOG VEČITOG RIVALA! Gde je VAR na meču protiv Voždovca!? Imam pitanje i za ljude iz Zvezde!

Podeli vest

Na meču između Crvene zvezde i Voždovca, koji se naknadno odigrao danas, desila se sporna situacija koju je po završetku susreta prokomentarisao sportski direktor Partizana Ivica Iliev

U 63. minutu su se u kaznenom prostoru Zvezde u duelu našli Marko Gobeljić i Alen Mašović, posle čega su "zmajevi" tražili jedanaesterac.

Glavni arbitar Momčilo Marković nije se oglasio, a ni VAR soba u kojoj je bio Lazar Lukić.

Sudiji Lukiću je Iliev postavio pitanje, a potom imao jedno i za čelnike najvećeg rivala iz Ljutice Bogdana.

Foto: Starsportphoto

 

- Postavljam pitanje sudiji u VAR sobi Lazaru Lukiću: kako je moguće da nisu videli i reagovali na situaciju iz 63. minuta meča našeg večitog rivala i Voždovca?! Kako je moguće da nisu bar signalizirali glavnom arbitru, ako već sam nije kostatovao, da se proveri sporna situacija, pošto tehnologija sada postoji, a sporna je i te kako?! - Ljutito je rekao Iliev za "Telegraf", pa dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Imam pitanje i za ljude iz Crvene zvezde: da li ste na ovo mislili u nedavnom saopštenju kada ste govorili da ćete učiniti sve van terena u borbi za titulu? Jesu li to te vanfudbalske aktivnosti?

Podsetimo, Zvezda je savladala Voždovac minimalnim rezultatom, golom Mirka Ivanića u 10. minutu i smanjila zaostatak za Partizanom na tri boda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 2 godine

Da li je realno da ovakvi smeju nesto da komentarisu....

ratko

pre 2 godine

bolje nadji igrace da se ne brukamo u Evropi umesto sto gledas u tudje dvoriste

marquez

pre 2 godine

Iliev heroinski narkoman neka pusi kurac i nemoj samo on da prica o regularnosti

alekmaric93

pre 2 godine

Ne znaju ovi da gledaju svoje dvoriste ista je to grupa ljudi Pantic, Vuletic, Stanojevic, Iliev. Uvek je neko drugi kriv i to je obicno Vucic, sudija, Zvezda ili neko drugi samo su oni dobri, posteni i ispravni

dekduba

pre 2 godine

Skrecu paznju sa toga da su danas jedva pobedili treceligasa Dubocicu. Providno je to.

Jelenko

pre 2 godine

Kada je miljenica u pitanju sve je dozvoljeno.

Laki

pre 2 godine

Na koga to pokazuje prstom Ilijev. Na sudiju u WAR sobi jer ne radi po instrukcijama iz Partizana da svaki put kad protivnicki igrac u Zvezdinom sesnestercu podigne ruku, odmah prekine igru ij sugerise gledanje situacije. Trazili ste uvodjenje WAR-a kod nas, jer vam nisu bile dovoljne sudije na terenu. Analizirajte koliko puta je iz War sobe intervenisano na Zvezdinim utakmicama i u svim slucajevima su odluke bile protiv Zvezde, dok kod spornih situacija kod Partizanovih golova, i spornih situacija u Partizanovom kaznenom prostoru nije reagovao. Zsto g. Ilijev pametniji si ka cutis.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija